Lacrimi amare la înmormânarea mamei ucise alături de copii, după o petrecere în pijamale: „Viaţa nu va mai fi niciodată la fel”

Lacrimi amare la înmormânarea mamei ucise alături de copii, după o petrecere în pijamale. Crima din Anglia a îngrozit întreaga comunitate şi a lăsat în urmă numai tristeţe, atât pentru familia femeii, cât şi pentru părinţii fetiţei care se afla acasă la prietena ei.

22 oct. 2021, 23:06
Lacrimi amare la înmormânarea mamei ucise alături de copii, după o petrecere în pijamale: „Viaţa nu va mai fi niciodată la fel”

Lacrimi amare la înmormânarea mamei ucise alături de copii. Cei care au dorit să spună un ultim adio s-au strâns pe străzile din afara Bisericii St. Giles, din Killamarsh, pentru înmormântarea lui Terri Harris.

Femeia de 35 de ani a fost găsită moartă împreună cu copiii ei, John Paul Bennett, 13 ani, Lacey Bennett, 11 ani, și prietena lui Lacey, Connie Gent, 11 ani, după masacrul de luna trecută.

Citeşte şi: Român condamnat la 16 ani de închisoare în Anglia, pentru un jaf care i-a îngrozit pe britanici. Deghizat în curier a păstruns într-o casă, unde a bătut cu bestialitate trei femei VIDEO

Damien Bendall, iubitul lui Harris, este acuzat de toate cele patru crime și a fost arestat preventiv. Bărbatul de 31 de ani urmează să fie judecat în luna martie.

Sicriul lui Harris a fost purtat într-o trăsură albă trasă de doi cai. Cei îndoliați nu au mai putut să îşi stăpânească lacrimile, potrivit Daily Mail, citat de Observatornews.ro.

Numai familia și prietenii apropiaţi au putut participa la slujba din biserică. Serviciul a fost urmat de o incinerare privată în apropiere de Chesterfield.

Lacrimi amare la înmormânarea mamei ucise alături de copii

Înainte de înmormântare, tatăl celor doi copii a scris un mesaj sfâşietor: ”Eu și bebelușii mei obișnuiam să cântăm întotdeauna un anumit cântec în mașina noastră și să o facem ca și cum nimic altceva nu conta.

Încerc să rămân puternic și, în timp ce îmi port ambii bebeluși pe umeri, sunt hotărât să cânt cu voce tare, ca și cum am fi în mașină.

Viața nu va mai fi niciodată la fel. Familiile au fost distruse de pierderea îngrozitoare a lui John, Lacey, Terri și Connie. Sunt devastat. John și Lacey au venit în viața noastră și au adus atât de multă dragoste și fericire și au fost adorați.”.

Tatăl lui Connie, Charles Gent, a afirmat: ”Durerea este de nedescris. Mă trezesc în fiecare dimineață sperând că totul a fost un coșmar teribil, dar nu este. Este realitatea insuportabilă că fetița mea a plecat. Connie a fost un superstar absolut din toate punctele de vedere.

Ea era ca un cadou – dacă cineva era dezamăgit, îl putea face instantaneu să se simtă bine. A luminat fiecare cameră în care a intrat și a însemnat ceva pentru toți cei pe care i-a întâlnit, chiar și în vremuri grele.

Connie avea capacitatea de a-i face pe toți să zâmbească. Acesta este de departe cel mai greu lucru prin care am fost pus vreodată să trec; încă nu se simte ca ceva real. Zboară în siguranță, îngerul meu.

Au venit după tine și m-au lăsat în urmă. N-aș putea niciodată să-mi iau rămas bun, așa că ne vedem curând. Te iubesc mai mult decât îți poți imagina pentru totdeauna și mereu”.