Lacrimi de bucurie. Bindi, fiica lui Steve Irwin, a câştigat concursul Dansează printre stele. Cum arată ea la 17 ani

La nouă ani de la moartea celebrului vânător de crocodili, Steve Irwin, fiica sa, Bindi, a încercat să-i țină memoria vie și să-i continue munca în folosul animalelor sălbatice. Iar acum, Bindi a reușit să ajungă la inima tuturor celor care au văzut-o dansând în cadrul concursului australian "Dansează printre stele".

25 nov. 2015, 12:02

Tânăra a fost favorita tuturor în timpul celei de-a 21-a ediție a concursului „Dansează printre stele”, așa că nu e de mirare că Bindi a fost declarata câștigătoarea acestui concurs, alături de partenerul său, Derek Hough, potrivit USA Today.

Citeşte şi X Factor. Un fost concurent s-a stins din viaţă la doar 19 ani. Sfârşitul a fost violent VIDEO

Adolescenta de 17 ani a reușit să-i impresioneze pe toți dând dovadă de grație și de devotament pe ringul de dans. Cu toate acestea, ea a fost surprinsă să afle că este câștigătoare ediției de anul acesta, iar pe tot parcursul concursului adolescenta a primit numai note de „10”, Bindi a izbucnit în lacrimi fiind surprinsă că a fost cea care a câștigat trofeul concursului.

Vă mulțumesc pentru tot. Nu-mi vine să cred că sunt aici. Mulțumesc că mi-ați schimbat viața„, a declarat Bindi atunci când a intrat în posesia premiului.

Citeşte şi  Ultimele imagini cu „vânătorul de crocodili” Steve Irwin în viaţă VIDEO