Lacrimi de durere pentru Mălina Olinescu. Ultimele aplauze pentru o artistă pierdută

Sute de oameni s-au adunat la Cimitirul Sfânta Vineri din Capitală pentru a o conduce pe ultimul drum pe cântăreaţa Mălina Olinescu. Cântăreaţa a avut parte de o slujbă mai scurtă, însă Patriarhia a promis că dacă, în urma cercetărilor se va dovedi o altă cauză a morţii, atunci slujba oficiată pe scurt se va completa cu celelalte parţi ale slujbei de înmormantare obişnuite.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 12:37

Mălina a fost îngropată, vineri, în cavoul familiei Elena si Vasile Spataru, bunicii artistei, la cimitirul Sfânta Vineri. Prietenii, familia şi zeci de oameni străini artistei, au venit la înmormântare pentru a-şi lua rămas-bun de la solista plecată dintre noi mult prea devreme.

Sute de oameni s-au adunat la capela cimitirului Sf Vineri, cu flori şi lumânări, pentru a-i aduce un ultim omagiu Mălinei.

O cunosc din clasa I, era o fire mai retrasă. Am văzut la televizor ce s-a întâmplat, în noaptea aceea nu am auzit nimic, nu ştim ce s-a întâmplat acolo. Administratorul a fost prima persoană care a ajuns lângă Mălina„, a spus Elena Constantinescu, vecina.

Printre vedetele prezente la tristul eveniment s-au aflat Călin Geambaşu, Dana Mladin, Titus Munteanu, Călin Goia, Ozana Barabancea, toţi prieteni apropiaţi ai Mălinei. Sebi, iubitul artistei, a venit la înmormântare cu o coroană de trandafiri roşii. Cu lacrimi în ochi, Călin Geambaşu a spus că speră să se facă în cele din urmă luminăp în acest caz.

E mai bine aşa pe moment. O să vedem ce se va întâmpla de acum înainte, vom ajuta să se facă lumină în acest caz„, a declarat Geambaşu.

Mama Mălinei, Doina Spătaru, a încercat să-şi justifice aparenta răceală faţă de decesul Mălinei prin faptul că nu suportă să-şi vadă fata moartă şi vrea să şi-o amintească aşa cum era în viaţă.

Patriarhia a refuzat cererea familiei

Mălina Olinescu a avut parte de o slujbă mai scurtă pentru că în cazul sinuciderii, canoanele spun că cei care îţi iau viaţa nu au dreptul decât să primească nişte rugăciuni. Apropiaţii artistei au încercat să amâne înmormântarea pentru a obţine acordul patriarhiei pentru o slujbă religioasă normală, dar nu au reuşit.

Patriarhia a precizat, însă, că dacă, în urma cercetărilor se va dovedi o altă cauză a morţii Mălinei Olinescu, atunci slujba oficiată acum pe scurt se va completa cu celelalte parţi ale slujbei de înmormantare obişnuite.