Lacrimi de fericire pentru Alexia. Adolescenta cu mâinile amputate în accident şi-a petrecut Revelionul alături de cei dragi

Alexia, fata de 15 ani cu mâinile replantate după accidentul de la Paşcani, şi-a petrecut Revelionul împreună cu colegii din ansamblu. Alexia a primit flori, dulciuri și cadouri, printre care şi o pernă cu o poză a jucătorului de fotbal Neymar, favoritul ei.

03 ian. 2023, 12:18
Lacrimi de fericire pentru Alexia. Adolescenta cu mâinile amputate în accident şi-a petrecut Revelionul alături de cei dragi
Alexia, revelion petrecut acasă alături de prieteni cu artificii și cadouri

Alexia, fata de 15 ani cu mâinile replantate după accidentul de la Paşcani, şi-a petrecut Revelionul împreună cu colegii din ansamblu. A primit urători, dar şi cadouri de la prieteni. Iar trecerea dintre ani a sărbătorit-o cu focuri de artificii şi puţină şampanie. Adolescenta a fost externată în ultima zi a anului, la două săptămâni de la tragicul accident.

VIDEO Primele imagini cu Alexia, fata cu mâinile amputate și replantate de medicul supranumit „îngerul copiilor”, după accidentul de la Paşcani
A primit urători, dar şi cadouri de la prieteni. Iar trecerea dintre ani a sărbătorit-o cu focuri de artificii şi puţină şampanie. Adolescenta a fost externată în ultima zi a anului, la două săptămâni de la tragicul accident.

După două săptămâni de chin, au fost momente de veselie în casa Alexiei. A deschis uşa urătorilor care n-au vrut să lase să treacă noaptea dintre ani fără să o colinde, scrie observatornews.ro

Adolescenta s-a bucurat din plin de toate urările. Pentru ea, nu este doar un nou an, ci şi o nouă viaţă! Mai ales sănătate!

Şi alţi colindători au ajuns la Alexia. Iar la miezul nopţii, împreună cu colegii din ansamblu, s-a bucurat de focurile de artificii.

Dar şi de puţină şampanie. Iar cadourile primite de la prieteni au emoţionat-o până la lacrimi. Şi nu numai pe ea. Fata fusese externată chiar în ultima zi din an, cu câteva ore înainte să-şi primească urătorii.

Alexia a fost externată după ce medicii i-au replantat braţele amputate în accidentul din Pașcani. „O să fie totul bine, o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine”

Alexia, fata de 15 ani care a fost victima unui grav accident rutier, în urma căruia ambele brațe i-au fost retezate, se reface acum acasă, alături de familie.

Este vizitată constant de prieteni și de colegii din ansamblul folcloric „Flori de Măr”. Aceștia i-au pregătit și mici scenete, special create pentru ea. Alexia a primit flori, dulciuri și cadouri, printre care şi o pernă cu o poză a jucătorului de fotbal Neymar, favoritul ei.
Ea a fost externată pe 31 decembrie din Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, după ce medicii au reușit să îi replanteze ambele brațe.

Pe 17 decembrie, noaptea, un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat, în municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, 25 de persoane fiind transportate la spital. Cincisprezece dintre pasageri erau adolescenţi. Printre tinerii răniţi s-a aflat şi Alexia, care şi-a pierdut în accident ambele braţe.

Alexia a avut şapte intervenţii chirurgicale care au cumulat peste de 50 de ore,echipa de medici de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi realizând „singura replantare bilaterală de braţe raportată la nivelul Europei vreodată, şi a doua din lume”, potrivit unei postări de sâmbătă pe Facebook a doctorului Sidonia Susanu, medic primar de chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, coordonatorul secţiei de chirurgie plastică care a participat la intervenţii.