Alexia a fost externată după ce medicii i-au replantat braţele amputate în accidentul din Pașcani. „O să fie totul bine, o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine”

Alexia Tudose, adolescenta de 15 ani care a fost grav rănită în accidentul de autocar din Pașcani, a fost externată după două săptămâni de spitalizare și șapte operații. Medicii au reuşit să-i replanteze braţele amputate în accident.

31 dec. 2022, 15:13
Alexia a fost externată după ce medicii i-au replantat braţele amputate în accidentul din Pașcani. „O să fie totul bine, o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine”

Alexia Tudose, adolescenta care și-a pierdut brațele în accidentul din Pașcani, dar pe care medicii i le-au replantat, se întoarce acasă și își va petrece Revelionul alături de familie.

După numeroasele intervenții chirurgicale la care a fost supusă în ultimele săptămâni, Alexia a făcut primii pași pe holurile spitalului, iar de Anul Nou a plecat acasă.

„Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi și abia aștept să-mi văd prietenii. Am emoții și știu că acasă o să fie cel mai bine. Ce-a trecut a fost, dar acum trebuie să văd ce va fi și trebuie să am o gândire pozitivă ca să pot să trec peste astea cu bine”, a spus Alexia la ieşirea din spital, potrivit Digi 24.

Familia este în culmea fericirii ca vor putea petrece cu toții Revelionul împreună.

Citește și Minune în familia Alexiei chiar înainte de Anul Nou. Adolescenta cu aripile frânte a făcut primii pași în spital. „Se spune că omul sfinţeste locul!”

Medicii au venit și ei cu vești foarte bune, au spus că adolescenta își va putea folosi brațele în proporție de 85%, dar că e nevoie de un program susținut de recuperare și kinetoterapie-fizioterapie.

Citeşte şi: Şoferul accidentului din Paşcani, în care Alexia și-a pierdut brațele, mărturii cutremurătoare: „După șocul ală a început panica, toți răcneau, au început să vină salvările, a venit poliția”