Lacrimi la căpătâiul românilor ucişi de furtună în Grecia. Trupurile lor vor fi adus la Cluj săptămâna viitoare

Momente sfâşietoare pentru familia celor doi români, mamă şi fiu, ucişi de furtună în Grecia. Părinţii femeii de 38 de ani au ajuns la locul tragediei si au aprins lumânări la căpătâiul fiicei lor si al nepotului. Îi vor aduce pe amândoi acasă la Cluj în sicriu, săptămâna viitoare. În schimb, soţul femeii e încă în spital. Acolo a aflat şi că şi-a pierdut soţia şi copilul. 

RomaniaTV.net
13 iul. 2019, 07:07
Lacrimi la căpătâiul românilor ucişi de furtună în Grecia. Trupurile lor vor fi adus la Cluj săptămâna viitoare

Natura s-a dezlănţuit în Grecia miercuri noapte. Furtuni de o violenţă rară au devastat nordul ţării şi peninsula Halkidiki, plină de turişti în această perioadă. Şapte oameni au murit, printre care un copil şi o femeie din România.

O femeia din România şi un băiat de opt ani au decedat în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant din localitatea Nea Plagia. Martorii povestesc că vântul a fost atât de puternic, încât l-a ridicat pe băiat în aer și l-a izbit de una dintre ferestrele tavernei în momentul în care acesta a încercat să fugă pentru a se salva. A fost, ulterior, pronunțat mort la spital.

Trupul femeii a fost descoperit sub dărâmături.

„Am fugit în toate direcțiile….Am scos de sub dărâmături pe cine am putut. Din păcate, nu am reușit să ajungem la femeie”, povestesc cei care le-au fost alături românilor în ultimele clipe.