Lacrimi și durere după moartea lui Marian, românul de 46 de ani, pe un șantier în Italia. „Adio, iubirea mea! Odihnește-te în pace, îngerul meu”

Iubita românului mort pe un șantier din Massa Carrara a scris un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale după trecerea în neființă a partenerului său.

21 dec. 2022, 17:41
Lacrimi și durere după moartea lui Marian, românul de 46 de ani, pe un șantier în Italia. „Adio, iubirea mea! Odihnește-te în pace, îngerul meu”

Iubita românului nu poate accepta nici acum faptul că nu vor mai fi împreună niciodată și și-a strigat disperarea pe Facebook.

„Dragostea mea, viața mea, sufletul meu, nu pot să cred, nu pot accepta că nu mai ești lângă mine”, a scris femeia îndurerată.

Marian Simulescu avea 46 de ani, era originar din Târgoviște, județul Dâmbovița, avea doi copii și locuia la Massa Carrara, în Toscana.

Și-a pierdut viața luni, pe 19 decembrie, în timp ce lucra la un acoperiș de pe un șantier situat la intersecția dintre via Pontremoli și viale Mattei. Bărbatul a căzut de la șase metri înălțime și a murit în urma rănilor suferite.

Citește și Suma incredibilă pe care a plătit-o un turist italian pentru 15 implanturi în România: ”În Italia îmi cereau 24.000 de euro”

Incidentul dramatic a întristat toată comunitatea de romîni din orașul toscan. Bărbatul era foarte apreciat de toți, iar după ce a murit cei care l-au cunoscut au trimis zeci de mesaje de condoleanțe.

Ana Maria, partenera de viață a lui Marian, cu care era logodit. a postat o fotografie în care erau amândoi îmbrățișați și a scris și câteva cuvinte foarte emoționante. „Dragostea mea, viața mea, sufletul meu, nu pot să cred, nu pot accepta că nu mai ești lângă mine. Mi-ai luat toată viața cu a ta, nu mai pot, tăicuțu meu, iubirea mea, unde ești îngerul meu frumos, cui m-ai lăsat? Cui ne-ai lăsat tăicuțule, nu mai pot, nu mai am aer, cum trăiesc acum fără tine? Voi rămâne mereu a ta și numai a ta, iubirea mea, dragostea mea. Odihnă veșnică, îngerul meu păzitor!”, a scris ea.

Citește și Menajerele, bonele și asistentele familiale din Italia pot beneficia de pensie cu cinci ani de contribuții

În momentul de față, oamenii legii continuă investigațiile și încearcă să stabilească cauza exactă a accidentului de muncă.

„O reiterăm cu fiecare ocazie: siguranța la locul de muncă este o bătălie socială pe care trebuie să o ducem cu toată puterea. Zona noastră este adesea afectată de accidente de muncă și din păcate, ceea ce s-a întâmplat astăzi (luni, 19 decembrie – n.r.) s-a dovedit a fi fatal. Sectorul construcțiilor este expus dramatic la acest tip de urgență, înregistrând un procent și mai mare de accidente în ultimii ani din cauza sarcinilor și ritmurilor grele de muncă. Sunt necesare răspunsuri structurale pentru creșterea controalelor și implementarea activităților de prevenire și monitorizare în companii”, spun autoritățile.