Lacrimi şi durere în familia Luizei Melencu. De ziua ei, bunicii i-au pregătit un tort şi o sărbătoresc în lipsă. „O aştept înapoi”

E mare tristeţe în comuna Dioşti, din Dolj, mai exact în familia Luizei Melencu. Adolscenta dispărută, pe care o cheamă şi Mihaela, ar fi trebuit sărbătorită astăzi, de Sfinţii Mihail şi Gavril. Atât părinţii, cât şi bunicii fetei, se gândesc la ea în continuare şi speră că într-o bună zi o vor vedea intra pe poartă.

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 11:21
Lacrimi şi durere în familia Luizei Melencu. De ziua ei, bunicii i-au pregătit un tort şi o sărbătoresc în lipsă. „O aştept înapoi”

Până atunci, însă, familia i-a pregătit un tort şi o vor sărbători oricum, chiar dacă ea nu e în acest moment fizic lângă ei.

Bunica Luizei a mărturisit, cu lacrimi în ochi, pentru România TV că o aşteaptă să se întoarcă acasă. „Simt o durere mare, azi e o zi mare, ziua Luizei. Mi-e dor mult de ea. Eu simt că ea e în viaţă. O iubesc şi o aştept acasă. Simt că trăieşte şi ne aude de acolo de unde e. Dumnezeu e mare şi într-o bună zi o vedem intrând pe poartă. O aştept să vină”.

Stelian, bunicul Luizei, e convins în continuare că Luiza trăieşte şi că a fost victima traficului de persoane. „Şi mie mi-e un dor nebun de ea. O aşteptăm. Dar suntem foarte dezamăgiţi de ce au făcut organele astea incompetente. Nu şi-au făcut datoria. Uitaţi câte persoane au dispărut. Instituţiile statului nu au făcut nimic. Nu ştiu ce interese au. Pe mine mă duce cu gândul în altă parte. Nu vor să recunoască traficul de persoane”, a declarat el pentru România TV.

Tot astăzi este şi ziua celeilalte tinere răpite, Alexandra Măceşanu, fiindcă şi pe ea o mai cheamă şi Mihaela.

Crimele de la Caracal

Mihaela Luiza Melencu (născută pe 2 decembrie 2000) a dispărut de acasă pe 14 aprilie 2019. La scurt timp, o altă tânără, Alexandra Mihaela Măceşanu (15 septembrie 2003), a dispărut, pe 24 iulie.

Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.