Lacrimi şi multă durere la Galaţi. Tânăra ucisă de iubit a fost înmormântată VIDEO

Tânăra ucisă de iubitul ei, fiul unui cunoscut om de afaceri, a fost condusă pe ultimul drum. Colegii sunt şocaţi de cele întâmplate. Au venit la înmormântarea pentru a-şi lua rămas bun de la cea despre care spun că era o fire veselă şi extrem de sinceră. Fata, de doar 18 ani, a fost găsită moartă în vila prietenului ei, mai mare cu 20 de ani decât ea, care era consumator de etnobotanice.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 20:14
Lacrimi şi multă durere la Galaţi. Tânăra ucisă de iubit a fost înmormântată VIDEO

Moartea fulgerătoare a Clarei Drăgoi i-a lovit în plin pe colegii ei de clasă. Adolescenţii, în mijlocul cărora tânăra avea o viaţă normală, au numai cuvinte frumoase despre colega lor.

Clara a fost un înger de fată. Nu merita. Clara a fost o persoană pe care n-o vom uita„, spun prietenii fetei.

Colegii cunoşteau povestea ei de dragoste, dar nu şi-au permis să intervină. Primele semne ale relaţiei zbuciumate au apărut acum un an când Clara a suferit o intervenţie chirurgicală la faţă. Le-a spus atunci prietenilor că a suferit un accident.

Clara Drăgoi a fost omorâtă în bătaie de concubinul ei, fiul unui cunoscut om de afaceri din Galaţi. Dan Cadar a fost pe rând hoţ din maşini, traficant de carne vie şi în ultmii ani s-a specializat pe traficul cu etnobotanice. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi este cercetat pentru omor deosebit de grav.