Lacrimile de tristeţe şi de bucurie s-au contopit. Povestea TRISTĂ a celei mai FERICITE zi din viaţă

Un cuplu din America a uimit internetul cu o poveste tragică, demnă de scenariul unui film. Astfel, cei doi s-au căsătorit cu doar câteva săptămâni înainte ca fiul lor, grav bolnav, să moară. Mai mult, copilul a fost cavaler de onoare.

05 aug. 2013, 07:15

O suburbie a oraşului Pittsburgh a fost scăldată în lacrimi de tristeţe şi de bucurie, după ce un cuplu a ales să se căsătorească cu doar câteva săptămâni înainte ca fiul lor, Logan Stevenson, un băieţel de doar doi ani, bolnav de leucemie, să moară. Evenimentul a a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, când Christine Swidorsky şi-a purtat fiul în braţe pe tot parcursul ceremoniei, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Drama unui băiat de 16 ani, diagnosticat cu leucemie: Nu de moarte mă cutremur, ci de veşnicia ei

Sean Stevenson şi Christine a avut o singură dorinţă înainte ca fiul lor să moară. Astfel, în momentul în care medicii i-au avertizat că micuţul de doar doi ani mai are doar două sau trei sătpămâni de trăit, cei doi au modificat data nunţii lor pentru a-l putea avea pe băiat drept cavaler de onoare. Cu toate că urmează o perioadă tristă pentru ei, pregătindu-se de decesul propriului lor copil, cei doi au recunoscut că ziua nunţii a fost una dintre cele mai frumoase pe care le-au trăit, în compania familiei şi a prietenilor. 

Suntem căsătoriţi. Visul nostru a devenit realitate„, a declarat femeia imediat după ce şi-a sărutat bărbatul în calitate de soţie.

Citeşte şi Cavalerul de onoare, pericolul public numărul 1: Era cât pe ce să înece mireasa VIDEO

 

Logan a fost născut în octombrie, fiind diagnosticat cu leucemie şi anemie Fanconi, la scurt timp după ce a văzut lumina zilei. Din cauza complicaţiilor, el a ajuns în faza terminală mai repede decât se aştepta familia, motiv pentru care nunta planificată în luna iulie 2014 a fost mutată mai devreme.