Lacrimi și durere la Mangalia! Militarul Florin Ștreangă a fost înmormântat cu onoruri militare

Florin Ștreangă, militarul din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, și-a pierdut viața luni, pe Aeroportul Ghimbav din Brașov, după executarea unor salturi cu parașuta. Astăzi a fost condus pe ultimul drum la Mangalia, unde a fost înmormântat cu onoruri militare.

09 dec. 2022, 16:50
Lacrimi și durere la Mangalia! Militarul Florin Ștreangă a fost înmormântat cu onoruri militare

Florin Ștreangă și-a pierdut viața, luni, după ce a suferit un atac de cord după efectuarea unor salturi cu parașuta, pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat, potrivit ziuadeconstanta.ro

Florin Ștreangă era căsătorit și avea doi copii

Astăzi, maistrul militar a fost înmormântat la Mangalia, acolo unde zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum.

Florin Ștreangă, parașutist al Forțelor pentru Operații Speciale, încadrat la MapN din anul 1993, a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul militar din Mangalia.

Citiți și: Militar mort după un salt cu parașuta! Bărbatul făcea parte din Forțele pentru Operații Speciale Române

„Luni, 5 decembrie, maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale a decedat din cauze naturale.

Militarul se afla pe Aeroportul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, când și-a pierdut brusc cunoștiința. După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.

MM II Ștreangă Florin avea 49 ani, era angajat al MapN din anul 1993, era căsătorit și avea doi copii.
Transmitem și pe această cale condoleanțe familiei și facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile.
Trupul camaradului nostru a fost depus la Capela Sfântul Mina din Mangalia. Funerariile vor avea loc vineri, 9 decembrie 2022, la Cimitirul Municipal din Mangalia.

Cinste și onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl odihnească în pace”, au scris colegii săi de la Forțele pentru Operații Speciale Române.

Citiți și: Un avion militar MiG 21 s-a prăbuşit. Cei doi piloţi s-au catapultat şi sunt în viaţă