LaDorna angajează muncitori necalificaţi

Grupul LaDorna recrutează muncitori necalificaţi, în această perioadă. Află dintr-un material RTV.NET ce criterii de eligibilitate trebuie să îndeplinească cei care vor acum un loc de muncă în cadrul companiei şi până când pot trimite CV-ul pentru un post vacant în cadrul grupului LaDorna.

RomaniaTV.net
18 mart. 2013, 13:22
LaDorna angajează muncitori necalificaţi

Grupul LaDorna angajează 29 de muncitori necalificaţi care să lucreze în domeniul ambalării produselor solide şi semisolide la punctul de lucru Mihail Kogalniceanu.
Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi rezistenţi la efort fizic şi punctuali. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în producţie, se arată în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Dacă răspunzi acestor exigenţe, poţi aplica aici pentru un loc de muncă la grupul LaDorna, până pe 18 aprilie.

Divizia de lactate a grupului LaDorna a fost cumpărată în 2008 de către grupul francez Lactalis care este cel mai mare grup de produse lactate din lume şi lider pe piaţa brânzeturilor.
LaDorna este primul producător de lactate din Romania care a lansat laptele UHT în România şi, de asemenea, primul producător din România de produse lactate ecologice certificate conform cerinţelor Uniunii Europene.