Lady Gaga a fost operată la şold: M-am gândit la toată durerea şi perseverenţa voastră

Cântăreaţa Lady Gaga a fost operată din cauza unei fisuri apărute în cartilagiul de la şoldul drept, o afecţiune care a determinat-o pe artista americană să îşi anuleze toate concertele rămase din turneul ei mondial, "Born This Way Ball", început în urmă cu doi ani.

RomaniaTV.net
22 feb. 2013, 12:22
Lady Gaga a fost operată la şold: M-am gândit la toată durerea şi perseverenţa voastră

Artista le-a mulţumit fanilor prin intermediul unui mesaj postat joi pe blogul ei – littlemonsters.com – în care a spus că aceasă operaţie reprezintă „doar un mic obstacol în drum”.

„Atunci când mă duceau în sala de operaţie, m-am gândit la toată durerea şi perseverenţa voastră, la situaţiile voastre familiale unice, la problemele voastre de la şcoală, la problemele de sănătate, la abandon, la lupta pentru acceptarea propriei identităţi”, a scris Lady Gaga, care discută adesea cu fanii ei despre problemele personale cu care se confruntă aceştia.

„M-am gândit apoi la mine însămi şi mi-am spus: «Sunt în viaţă, îmi trăiesc visul, iar aceasta este doar un mic obstacol în drum»”, a adăugat ea.

Artista, în vârstă de 26 de ani, a postat miercuri un mesaj pe Twitter în care spunea că va fi operată din cauza unei fisuri apărute în cartilagiul şoldului drept.

Cântăreaţa nu ştie deocamdată când va putea să revină pe scenă, iar organizatorii concertelor ei au declarat săptămâna trecută că artista are nevoie de „repaus complet”.

Lady Gaga se află de doi ani într-un turneu mondial, intitulat „Born This Way Ball”. Cu acest turneu mondial, ce include peste 200 de show-uri, Lady Gaga a ocupat locul al şaselea în topul celor mai profitabile serii de concerte din 2012, potrivit revistei Billboard.

Artista îşi anulase o serie de concerte din secţiunea nord-americană a turneului ei mondial, după ce fusese diagnosticată cu sinovită – o afecţiune a articulaţiilor – din cauza căreia cântăreaţa a spus că nu poate să mai meargă. Sinovita este o inflamaţie a articulaţiilor care apare de obicei după o luxaţie, o întindere sau o accidentare.

Potrivit site-ului artistei, Lady Gaga avea programate încă 20 de concerte în Statele Unite, până pe 20 martie.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august anul trecut, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.