Lady GAGA a fost violată la 19 ani. Pe cine învinovăţeşte artista

Într-un interviu pentru TalkTimes, Lady Gaga a povestit un episod mai puțin cunoscut din viața sa. Artista a dezvăluit că a fost violată la vârsta de 19 ani.

12 dec. 2015, 09:30
Lady GAGA a fost violată la 19 ani. Pe cine învinovăţeşte artista

Lady GaGa are o poveste viață incredibilă, scrie libertatea.ro. Cântăreața a povestit că a fost violată când abia împlinise 19 ani.

Citeşte şi Lady Gaga a fost DESEMNATĂ „Femeia anului”

„Singura persoană din tot acest scenariu care te poate vindeca esti tu însăți, iar acest proces este unul foarte complex si complicat. Eu nu am spus nimănui despre acest lucru vreme de șapte ani. Nici măcar nu am știut cum să mă gândesc la incident, cum sa-l accept”, a povestit GaGa.

Aceasta a adăugat: „M-am tot învinuit pe mine însămi și mi-am spus că este doar vina mea. A fost ceva care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Mi-a schimbat corpul și mi-a schimbat gândurile”.

Citeşte şi Lady Gaga a lansat un VIDEOCLIP ŞOCANT împotriva violurilor din campusurile universitare IMAGINI EXPLICITE

Se pregătește de nuntă?

Presa de peste Ocean scrie că starleta s-ar pregăti de nuntă. Lady Gaga şi actorul Taylor Kinney, celebru pentru rolurile din „Zero Dark Thirty” (2012) şi „The Other Woman” (2014), s-au cunoscut în 2011 în timpul turneului de promovare al albumului artistei „You and I” şi s-au logodit în luna februarie a acestui an.