Lady Gaga vrea să ajute tinerii săraci

Cântăreaţa americană Lady Gaga a lansat Born This Way Foundation, o fundaţie de caritate care sprijină programele sociale pentru tinerii săraci şi pentru persoanele agresate sau abandonate.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 09:21
Lady Gaga vrea să ajute tinerii săraci

Fundaţia este denumită după titlul unui single şi al unui album al cântăreţei şi a fost lansată în prezenţa artistei americane şi a mamei acesteia, Cynthia Germanotta.

Lady Gaga doreşte ca prin această fundaţie să fie ajutaţi cei agresaţi şi abandonaţi: „Împreună cu mama mea am iniţiat un proiect pasionant. Împreună, sperăm să stabilim noi standarde de Curaj şi Bunătate, dar şi o comunitate mondială care să protejeze şi să îi hrănească pe aceia care sunt agresaţi şi abandonaţi”, potrivit Mediafax.

Born This Way Foundation va colabora cu John D. & Catherine T. MacArthur Foundation şi cu The California Endowment care sprijină tinerii.

Fundaţia cântăreţei va mai colabora şi cu Berkam Center for Internet & Society at Harvard University, care foloseşte internetul ca mijloc de promovare a schimbărilor. Cântăreaţa utilizează ea însăşi această putere a internetului pentru a atrage peste 44 de milioane de fani pe Facebook şi 15 milioane de fani pe Twitter.