Lady Gaga i-a dedicat lui Bill Clinton cântecul „Bill Romance”

Cântăreaţa Lady Gaga a oferit un moment artistic "Marilyn Monroe", în cadrul concertului organizat la Hollywood Bowl cu ocazia împlinirii a zece ani de la înfiinţarea "William J. Clinton Foundation" şi a celor 65 de ani de viaţă pe care fostul preşedinte american Bill Clinton i-a împlinit la 19 august.

RomaniaTV.net
17 oct. 2011, 12:40
Lady Gaga i-a dedicat lui Bill Clinton cântecul „Bill Romance”

„Bill, îţi ofer primul meu moment Marilyn Monroe. Mereu mi-am dorit acest lucru”, a declarat Lady Gaga, care a modificat în stilul caracteristic titlul unei melodii, din „Bad Romance” în „Bill Romance”, scrie Agerpres.

Bill Clinton a recunoscut că artista pop i-a mărturisit intenţia sa atunci când a fost invitată la concert şi a glumit spunând că s-a temut ca Lady Gaga să nu-i provoace un atac de cord. În 2004, fostul preşedinte american /1992-2001/ a suferit patru by-pass-uri coronariene.

La concertul oganizat vineri seara în scopul strângerii de donaţii pentru amintita fundaţie au mai participat Stevie Wonder, Bono, Juanes, Usher, Kenny Chesney şi The Edge. Biletele la concert au costat între 50 şi 550 de dolari.

Marilyn Monroe a fredonat ”Happy Birthday, Mr. President” în 1962, cu ocazia zilei de naştere a preşedintelui John F. Kennedy, iar filmul realizat cu această ocazie a devenit celebru pe tot mapamondul.