Lady Gaga i-a luat peste picior pe jurnalişti: Vreţi să mâncaţi rămăşiţele mele de popcorn?

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane. Vineri, înainte de a se îndrepta spre aeroport şi de a părăsi România, artista a făcut o plimbare în Parcul Herăstrău din Capitală, unde a fost însoțită fără oprire de presă. Diva nu s-a putut abține și i-a luat peste picor pe jurnaliştii aflaţi pe urmele ei.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 19:43
Lady Gaga i-a luat peste picior pe jurnalişti: Vreţi să mâncaţi rămăşiţele mele de popcorn?

Îmbrăcată într-un costum de piele negru, Lady Gaga a ieșit vieneri la o scurtă plimbare prin parcul Herăstrău din Capitală. Artista s-a plimbat liniştită pe alei, alături şi pe căţelul ei celebru, Fozzi. Artista şi-a cumpărat o pungă de floricele de porumb şi, la un moment dat, s-a aşezat lângă malul lacului pentru a admira peisajul.

Încolțită de jurnaliști, Gaga a a avut un moment de răutate. Diva i-a întrebat pe jurnalişti dacă doresc să mănânce resturile din pungă și culmea a fost că unul dintre reporteri a întins mâna să ia câteva floricele, însă Gaga l-a lăsat cu „buza umflată”. „Vreţi să mâncaţi din rămăşiţele mele de popcorn? Ooo, văd că vrei, băiat neastâmpărat!”, i-a spus Lady Gaga unui jurnalist.

După câteva minute de plimbare, ea s-a îndreptat spre automobilul care a dus-o la aeroport, iar între timp le-a oferit jurnaliştilor din punga sa de popcorn.

Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball”. Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară. Următorul concert al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor – în special vestimentare.