Lady Gaga, încurajează victimele uraganului Sandy cu o piesă scrisă la 16 ani. Ascultă cântecul

Lady Gaga este alături de victimele uraganului Sandy, care săptămâna trecută a devastat coasta de est a Statelor Unite, şi le-a dedicat acestora o piesă scrisă la 16 ani, intitulată "No Floods".

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 16:43
Lady Gaga, încurajează victimele uraganului Sandy cu o piesă scrisă la 16 ani. Ascultă cântecul

Lady Gaga a devenit cunoscută în 2008, când albumul său de debut, The Fame, a „rupt” topurile, iar posturile de radio difuzau în heavy-rotation piesele „Just Dance” şi „Poker Face”. Gaga avea 22 de ani, dar cânta încă din adolescenţă.

Acum, la 26 de ani, uraganul Sandy a determinat-o să scoată „de la naftalină” un cântec compus în urmă cu 10 ani, „No Floods”, pe care îl dedică în special celor din oraşul său natal, New York, grav afectat de uragan.

Am scris acest cântec la 16 ani. Este atât de ciudat să-l aud acum, după uragan„, a scris Lady Gaga pe pagina ei de Twitter.

Lady Gaga a promis că de îndată ce timpul îi va permite, se va întoarce în oraşul său natal şi va ajuta cum va putea la reconstrucţia acestuia. „Ştiu că va fi bine, dar mă întristează să ştiu că centrul oraşului este inundat şi că prietenii mei stau pe întuneric. Te iubesc New York. Voi fi acolo cât de curând pentru a-i ajuta pe cei din vechiul meu cartier. Sunt în turneu şi nu-mi pot dezamăgi fanii. Vreau să dau o mână de ajutor„, a mai spus Gaga.