Lady Gaga, mărturisiri cutremurătoare despre violul suferit la 19 ani: „Am vrut să mă sinucid, suferința era insuportabilă”. VIDEO

Lady Gaga a povestit chinul prin care a trecut când a fost violată la 19 ani și cum a vrut să se sinucidă. Mărturisirile au fost făcute la podcastul educativ al Prințului Harry.

21 mai 2021, 14:45
Lady Gaga, mărturisiri cutremurătoare despre violul suferit la 19 ani: „Am vrut să mă sinucid, suferința era insuportabilă”. VIDEO

Celebra Lady Gaga, în vârstă de 35 de ani, și-a adunat curajul să povestească despre violul prin care a trecut la 19 ani, când abia se lansa în industria muzicală. Lady Gaga a mărturisit îngrozitoarea experiență cu lacrimi în ochi în cadrul podcastului educativ al Prințului Harry „Eu, ființa pe care n-o poți vedea”.

Artista a declarat că violul pe care l-a suferit la 19 ani i-a cauzat un episod psihotic foarte puternic care a durat doi ani de zile. Artista, al cărui nume real este Stefani Germanota, a mărturisit că era periodic amenințată cu violul, și cu distrugerea muzicii pe care o înregistrase pentru că se împotrivea avansurilor sexuale.

„Aveam 19 ani și tocmai ajunsesem în industrie, iar un producător mi-a spus deodată „Dă-ți jos hainele!” iar eu am spus „NU!” și am plecat din studio. Mă amenința constant că dacă nu voi ceda îmi va arde toată muzica pe care o înregistrasem, toată munca mea” își amintește talentata artistă.

Lady Gaga: „M-a aruncat apoi în plină stradă, eram însărcinată”

„A continuat să mă hărțuiască, iar la un moment dat, m-a prins cu forța, iar eu am înghețat, mi-am pierdut cunoștiința. M-aruncat apoi în plină stradă, eram însărcinată”, a mărturist Lady Gaga, copleșită de emoție, conform Daily Mail.

Artista nu a menționat niciodată numele violatorului care era cu 20 de ani mai mare decât ea, de teamă că îl va reîntâlni. Lady Gaga a mărturisit că a reprimat îngrozitorul episod, iar toată trauma a fost resimțită în întreg corpul. Cântăreța a început să sufere de niște dureri cumplite, care au durat săptămâni la rând, perioadă în care s-a mutat acasă la părinții ei.

Medicii au sfătuit-o să consulte un pishiatru pentru durerile fizice de care suferă, iar specialistul i-a stabilit diagnosticul de tulburare postraumatică din cauza șocului pe care-l suferise în urma violului.

„Episodul psihotic a durat doi ani de zile, nu mai eram aceeași persoană. Durerea fizică pe care o simțeam era aceeași durere pe care o simțisem în timpul violului. Mi s-au făcut multe RMN-uri și nu au găsit nimic, însă corpul își amintește”, a dezvăluit Lady Gaga.

Lady Gaga: „M-am gândit să mă sinucid, m-am gândit dacă chiar aș avea curajul să o fac”

Artista a mai dezvăluit că în toiul suferinței s-a confruntat cu gânduri de automutilare.

„Chiar dacă am 6 luni formidabile, este nevoie de un singur lucru care să-mi reamintească de experiența violului, și simt nevoia de mă tăia pe corp. M-am gândit să mă sinucid, m-am gândit dacă chiar aș avea curajul să o fac, însă am învățat metode prin care să ies din starea asta. Știți de ce nu e bine să te tai, sau să te lovești cu capul de pereți? Pentru că durerea sufletească nu dispare, te face să te simți mai rău. Crezi că o să te simți mai bine pentru că arăți cuiva că suferi, însă nu funcționează astfel”, a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga: „Vreau doar să spun oamenilor să-și deschidă sufletul către cei dragi”

Artista a ținut să precizeze că nu dorește compasiunea publicului și că face aceste mărturisiri personale pentru a le ajuta pe celelalte persoane care au avut astfel de experiențe și să le arate că nu sunt singure în lupta lor către vindecare.

„Nu povestesc această experiență spre beneficiul meu, pentru că sincer, îmi este foare greu să vorbesc despre asta și încă mă confrunt cu foarte multă rușine. Oamenii ar putea să nu înțeleagă că în ciuda banilor și a faimei mă simt rău. Vreau doar să spun oamenilor să-și deschidă sufletul către cei dragi și să-i asculte atunci când au ceva pe suflet, pentru că îi poate ajuta enorm să se vindece. Faptul că vă vorbesc vouă face parte și din procesul meu de vindecare”, a mai dezvăluit Lady Gaga.