Lady Gaga „poartă” gălbenuşuri de ou la gât pentru a-şi promova parfumul FOTO

Cântăreaţa americană Lady Gaga îşi promovează noul parfum, "Fame", prin fotografii în care "poartă" gălbenuşuri de ou în jurul gâtului.

RomaniaTV.net
27 aug. 2012, 19:56

Videoclipul care face reclamă la acest parfum are drept coloană sonoră melodia lui Lady Gaga „Scheiße”, care înseamnă „rahat” în limba germană.

Lady Gaga a spus că a creat parfumul după ce şi-a amestecat fluidele propriului corp, pentru a avea aroma „unei târfe scumpe”, cu miros de „sânge, transpiraţie şi spermă”, informează thesun.co.uk.

Parfumul se vinde bine în Statele Unite ale Americii, iar Lady Gaga a anunţat că va avea o apariţie specială, în octombrie, la celebrul magazin Harrods, pentru a promova produsul şi în Marea Britanie.

Cu toate acestea, mai mulţi utilizatori ai platformei Twitter au scris că nu vor cumpăra parfumul, deoarece se tem că „va mirosi, la propriu, a rahat”.

Lady Gaga a susţinut un concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 16 august. Atunci, artista nu s-a sfiit să mărturisească publicului din Capitală că a vomat în culise.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor – în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 şi „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.