Lady Gaga s-a „documentat” înainte să vină în România: „Ştiu că mâncarea este bună”

Lady Gaga spune, într-un interviu acordat pentru Radio 21, că este nerăbdătoare să ajungă în ţara noastră şi că s-a documentat despre români. Vedeta a aflat şi că mâncarea românească este bună, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 19:58
Lady Gaga s-a „documentat” înainte să vină în România: „Ştiu că mâncarea este bună”

Întotdeauna mi-am dorit să vin în România, aşa că am pus multe întrebări despre voi în jurul meu. Nu ştiu foarte multe, dar ştiu sigur că mâncarea este bună„, a declarat Lady Gaga într-un interviu telefonic acordat celor de la radio 21.

Vedeta a explicat că numele său este inspirat de un producător cu care a lucrat şi care-i spunea „Gaga” după cunoscutul hit al lui Queen. „Spunea că-i amintesc de Freddie Mercury„, a spus aceasta.

Lady Gaga a transmis şi un mesaj fanilor români. „Vă iubesc foarte mult şi vă mulţumesc că mi-aţi sprijinit albumul. Sper că aşteptaţi cu nerăbdare următorul meu album şi că, între timp, veţi ieşi cu toţi prietenii voştri şi că vă veţi distra pe muzica mea„, a transmis cântăreaţa fanilor din România.

Show-ul Lady Gaga se anunţă a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă a artistei, cea mai mare din lume la ora actuală, continuând cu detaliile de producţie şi încheind cu backstage-ul imens, care va găzdui garderoba fabuloasă a artistei.

Concertul Lady Gaga la Bucureşti va avea loc, pe 16 august, în Piaţa Constituţiei.