Lady Gaga îşi şochează din nou fanii GALERIE FOTO

Lady Gaga a obişnuit cu un stil vestimentar excentric şi deja a ajuns până acolo unde atunci când poartă o ţinută clasică lumea să caşte gura a uimire, aşa cum s-a întâmplat, de altfel, la lansarea parfumului Fame, la celebrul magazin Harrods din Londra.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 14:42

Excentrica Lady Gaga a adoptat o ţinută foarte cuminte la Londra, cu ocazia lansării parfumului său. Dacă la precedentele evenimente organizate cu acest prilej Gaga ba s-a tatuat, ba a apărut în ţinute halucinante, de această dată Gaga a adoptat un stil conservator. Sau aproape conservator, dacă ţinem cont că la compleul negru, lung şi liniar, asortat cu pantofi cu toc foarte înalt, nu a folosit drept accesorii decât nişte seturi de gheare de aur, care îi acopereau în totalitate degetele şi se înfăşurau pe încheietură îşi care au luat ochii tuturor.

Dar, dacă s-a abţinut de la excese vestimentare, Lady Gaga nu a renunţat la a-şi face o intrare triumfală, astfel că a sosit la magazinul Harrods într-o caleaşcă aurie (probabil ca să se asorteze cu ghearele), trasă de doi cai negri superbi, care purtau pene pe cap.