Lady Gaga vrea MASOR PENTRU CĂŢEL, la Bucureşti. Vezi alte PRETENŢII ale divei

Lady Gaga va susţine la Bucureşti primul concert în aer liber din cadrul turneului Born This Way Ball. Nonconformistă şi controversată, cântăreaţa are o mulţime de solicitări care ar putea părea ciudate dacă nu am şti despre cine vorbim.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 15:27
Lady Gaga vrea MASOR PENTRU CĂŢEL, la Bucureşti. Vezi alte PRETENŢII ale divei

Ca orice artist care se respectă, Lady Gaga călătoreşte prin lume însoţită de bucătarul personal, care îi găteşte meniurile recomandate de nutriţionistul la fel de personal. Cântăreaţa este însă nedespărţită şi de căţelul ei, Fozzi, dar şi de… televizorul personal.

Nelipsit din deplasările lui Lady Gaga, Fozzibear, sau mai pe scurt Fozzi, are şi el parte de un tratament la fel de special ca stăpâna. Evident, la cererea expresă a acesteia.

La Bucureşti, Lady Gaga va avea amenajat în culise un „vanity room”, în care se va putea relaxa între repetiţii, înaintea concertului, dar şi după show. Iar Fozzi va putea să scape şi el de stresul acumulat cât timp stăpâna va sta departe de el. Astfel, căţelul va beneficia de şedinţe de masaj şi grooming (periaj), printre numeroasele buchete de flori albe, fără miros, solicitate de cântăreaţă.

Televizorul personal al lui Lady Gaga este şi el nelipsit din turnee. Acesta va fi montat chiar în cabina artistei şi va fi conectat la o reţea de televiziune prin satelit care să-i permită să fie la curent, chiar şi în ziua concertului, cu toate mondenităţile. Mai mult decât atat, managementul divei a insistat pentru instalarea unei reţele de internet de mare viteză, pentru ca artista să fie în permanentă legatură cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare. Pe care petrece destul de mult timp chiar şi Fozzi, care are propriul cont de Twitter.

Lady Gaga va avea şi un meniu special la Bucureşti. Diva este adepta unui regim alimentar foarte sănătos, nutriţionistul personal având grijă ca artista să nu depăşească un anumit număr de calorii pe zi. Meniul său este alcătuit în mare măsura din salate, peşte şi grătar, bucătarul ei pregătind totul numai din ingrediente organice.

Gaga a mai cerut ca în cabina sa, dar şi la scenă, să aibă la dispoziţie o gamă variată de băuturi energizante şi shake-uri proteice cu multe vitamine pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului din Piaţa Constituţiei.

Show-ul Lady Gaga se anunţă a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă a artistei, cea mai mare din lume la ora actuală, continuând cu detaliile de producţie şi încheind cu backstage-ul imens, care va găzdui garderoba fabuloasă a artistei.

Concertul Lady Gaga la Bucureşti va avea loc în Piaţa Constituţiei. Iniţial, show-ul fusese programat pe Naţional Arena, însă a fost mutat ulterior.