Lady Gaga vrea să alinieze stelele

Lady Gaga a apelat la o echipă de astrologi de teamă că va avea ghinion în noul ei turneu mondial, care include şi un concert la Bucureşti, pe 16 august, pentru că Mercur va intra în mişcare retrogradă în această perioadă, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 09:27
Lady Gaga vrea să alinieze stelele

Artista este îngrijorată, pentru că vrea ca stelele să fie aliniate pozitiv când va pleca la drum. Urmăreşte horoscopul cu atenţie”, a spus o sursă citată de thesun.co.uk.

Astrologii spun că Mercur intră în mişcare retrogradă, fapt care provoacă întârzieri şi eşecuri, de trei ori pe an. Un astfel de eveniment are loc şi între 15 iulie şi 8 august, în mijlocul turneului „Born This Way Ball”, care debutează luna aceasta la Seul.

„Când a aflat că Mercur va intra în mişcare retrogradă, ea nu a fost fericită şi a vorbit despre acest lucru cu echipa ei spirituală”, a mai spus sursa.

Potrivit astrologilor, Lady Gaga nu ar avea de ce să se teamă, pentru că ea s-a născut chiar într-o zi în care Mercur era retrograd, fapt care face ca această perioadă să fie benefică pentru ea.

Turneul mondial „The Born This Way Ball” va debuta pe 27 aprilie, în Coreea de Sud, şi va include alte 21 de oraşe europene, printre care şi Bucureşti, unde artista va cânta pe Naţional Arena, pe 16 august. În turneu, Lady Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, „Born This Way”, cât şi piese incluse pe celelalte două materiale discografice ale sale, „The Fame” şi „The Fame Monster”.