LaLa Band va pleca în turneul naţional „Like LaLa”

LaLa Band, trupa-fenomen a serialului "Pariu cu viaţa", va demara în perioada următoare turneul naţional "Like LaLa".

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 17:33
LaLa Band va pleca în turneul naţional „Like LaLa”

Oraşele în care va ajunge LaLa Band sunt: Bacău (31 august), Reşiţa (10 septembrie), Timişoara (11 septembrie), Cluj-Napoca (13 septembrie) şi Deva (14 septembrie).

În plus, în afara turneului „Like LaLa”, trupa va mai susţine concerte în Suceava (1 septembrie) şi Sighişoara (16 septembrie), în colaborare cu proiectul ProIstoria Fest, şi Sibiu (15 septembrie), la Festivalul Imagine 2012.

Pe lângă concertele pe care LaLa Band le va susţine în ţară, fanii „Pariu cu viaţa” se vor putea bucura din 17 septembrie şi de primul episod al sezonului al treilea.

Pe de altă parte, sâmbătă, LaLa Band a susţinut un concert pe stadionul Farul din Constanţa. Mii de fani s-au bucurat de un show absolut incendiar oferit de vedetele serialului „Pariu cu viaţa”.

Ne plac constănţenii! Ne bucurăm că au venit la spectacol în număr atât de mare şi că s-au distrat alături de noi„, a declarat Alina.

Doi dintre membrii LaLa Band au avut ocazia să susţină un concert de o asemenea amploare chiar în oraşul lor natal.

Este extraordinar, sincer, e exact cum mi-am imaginat. Abia aşteptam să văd cum ne primesc pentru că e o onoare să cânt în oraşul meu„, ne-a spus Dorian.

Sunt bucuroasă de constănţenii care s-au aflat într-un număr atât de mare. Le mulţumesc şi sunt mândră că provin dintr-un asemenea oraş!„, a adaugat Alexia.