Lamar Davenport, iubitul nepoatei lui Morgan Freeman, principalul suspect al crimei

Lamar Davenport, iubitul nepoatei lui Morgan Freeman, a fost reţinut pentru uciderea tinerei. E'Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită înjunghiată pe stradă, în apropierea apartamentului său.

17 aug. 2015, 18:42
Lamar Davenport, iubitul nepoatei lui Morgan Freeman, principalul suspect al crimei

Vestea morţii E’Denei Hines a căzut ca un trăsnet pentru Morgan Freeman.  Tânăra a fost înjunghiată în plină stradă, în apropierea apartamentului în care locuia. Iubitul acesteia, Lamar Davenport, a fost luat în custodie de poliţie şi acuzat de crimă de gradul II.

George Hudacko, un prieten al E’Deneicare ar fi fost martor la atac şi care a sunat la 911, a declarat pentru Daily News că suspectul a repetat de mai mute ori cuvintele „Ieşiţi afară, diavoli! Scot diavoliii din tine ăn numele Domnului Iisus Hristos! Îi scot!”.

Citeşte şi INCIDENT ŞOCANT. Nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată mortal în plină stradă FOTO

Prietenul lui Hines, Ray Rosario l-a identificat ulterior pe cel mai bun prieten al lui, Lamar Davenport, ca fiind ucigaşul fetei.

Muzicianul a mai povestit pentru The Daily Beast că el ieşise la cină cu Hines, Dewvenport şi alţi prieteni, seara. „Sunt prins între ură faţă de el, dragostea de frate şi inima mea rănită pentru ea”, a mărturusit Rosario. El a mai dezvăluit că Davenport şi Hines păreau a fi „extaziaţi” în orele dinaintea tragediei. „Nu o văzusem niciodată pe E’Dena aşa de fericită cum era aseară” (în seara morţii, n.r.), a mai spus el.