Lamborghini Huracan în valoare de 250.000 de dolari, înmatriculat în România, distrus într-o cursă ilegală pe o stradă din Ungaria

Un Lamborghini Huracan înmatriculat la noi care participa la o cursă ilegală cu mașini de lux pe autostradă în Ungaria a fost distrus.

22 nov. 2022, 11:45

Prețul de pornire al mașinii de lux, marca Lamborghini este de aproximativ 250.000 de dolari. Mai multe mașini de rangul sutelor de mii concurau în cadrul unei curse ilegale, sâmbătă, la orele prânzului, pe autostrada M5, care duce spre Budapesta, potrivit Radio We Sfântu Gheorghe.

Citește și: Lamborghini Aventador de 500.000 de euro sfințit de preot imediat după cumpărare în showroom! “Doamne ajută!” VIDEO

Un accident s-a produs în timpul cursei, după ce mașina înmatriculată în România a intrat în coliziune cu un microbuz, rupând mai multe parapete de pe mijlocul autostrăzii și a trecut pe contrasens.

Lamborghini Huracan are un motor V10 de 5,2 litri, produce 610 sau 640 de cai putere, în funcție de tracțiunea folosită, spate sau integrală și atinge o viteză maximă de aproximativ 325 km/h, accelerând de la o la 100 în aproximativ 3-3,5 secunde.

La locul accidentului au fost alertați pompierii din Seghedin, care au deconectat de la curent autovehiculul și două unități de ambulanță. Șoferul microbuzului a fost transportat la spital cu răni ușoare.

Potrivit unui portal de știri din Ungaria, în Lamborghini se afla un bărbat care conducea mașina și o femeie. ambii scăpând nevătămați.

Citește și: VIRALUL ZILEI Un pui de urs a făcut praf un Lamborghini de 200.000 de euro VIDEO