Lamia Beligan s-a căsătorit în secret! Cum s-a îmbrăcat fiica lui Radu Beligan la cununia religioasă FOTO

Lamia, fiica lui Radu Beligan, s-a căsătorit pentru a doua oară. Actrița în vârstă de 55 de ani trăiește de trei ani o poveste de dragoste frumoasă cu actorul de comedie Alexandru Turcu.

30 aug. 2021, 17:06

Lamia Beligan s-a căsătorit în secret! Actrița Teatrului Național de București a spus „Da!” pentru a doua oară! Lamia Beligan s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul de comedie Alexandru Turcu. Cei doi îndrăgostiți au făcut atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă.

Lamia Beligan s-a căsătorit în secret!

„A fost o hotărâre reciprocă. Ne-am gândit că, dacă după trei ani de convieţuire, încă ne mai dorim la fel de mult să trăim împreună, atunci… let’s do it (n.r. hai s-o facem)! Nu starea civilă a contat, ci mai ales primirea binecuvântării Lui Dumnezeu în taina cununiei. S-a întâmplat că el m-a cerut şi… eu l-am amânat! Eu am mai fost căsătorită, am trecut prin experienţa asta şi nu eram aşa dornică să o reeditez, aşa că am zis că, dacă o mai fac, trebuie să fiu foarte sigură, să îmi doresc foarte tare lucrul ăsta. Singurul considerent a fost dacă aş putea să trăiesc zi de zi cu omul ăsta”, a declarat Lamia Beligan pentru Viva!.

Lamia Beligan și Alexandru Turcu s-au cununat civil în luna mai

Cei doi și-au dorit ca evenimentul să fie unul restrâns, alături de prieteni foarte apropiați. Cununia civilă a avut loc în această primavară, iar cea religioasă s-a desfășurat departe de Capitală, în munți, pe data de 17 iulie. „Cununia civilă a avut loc pe 7 mai. A fost ceva restrâns, foarte intim, din cauza pandemiei. Am purtat măşti pe parcursul ceremoniei. Nu am vrut să ne facem reclamă, nu am pus pe Facebook nimic. Cununia religioasă a fost pe 17 iulie, într-un cadru şi mai discret, departe de Bucureşti, în munţi”, a mai dezvăluit Lamia Beligan.

Lamia Beligan a mai fost căsătorită cu regizorul Cristian Hadjiculea.