Lansare Apple LIVE. Cum arată produsele apărute pe piaţă VIDEO

În fiecare an, în septembrie, Apple organizează un eveniment în care anunţă ultimele produse apple, inclusiv noul smartphone. Anul acestes, cel mai aşteptat dispozitiv este iPhone 12.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 17:12

Anul 2020 a venit cu schimbări şi pentru compania Apple, care a renunţat la evenimentul propriu-zis, cu public, şi a creat un eveniment live pe Youtube, în care să-şi prezinte noile produse scoase pe piaţă. 

Acesta este al doilea eveniment major Apple anul acesta după WWDC 2020, care a avut loc în luna iunie. La evenimentul de astăzi, gigantul tehnologic va anunța un nou iPad, Watch Series 6, Apple Watch mai ieftin, AirTags, pachetul One Services, şi altele.

Din păcate, la evenimentul Apple de astăzi, nu va exista niciun iPhone. Gigantul tehnologic a întârziat lansarea seriei iPhone 12 din cauza pandemiei. Viitoarea serie iPhone 12 ar putea deveni oficială în prima jumătate a lunii octombrie și va fi lansată la scurt timp. Se spune că Apple va lansa mai întâi iPhone 12 și Pro urmat de versiunea iPhone 12 Pro Max. 

Apple lansează suportul „Audio spațial” pentru AirPods Pro

Apple lansează o actualizare de firmware pentru AirPods Pro. Noul firmware se numește 3A283. Când împerecheați AirPod-urile care rulează iPhone cu iOS 14, utilizatorii se pot bucura de „suntetul spațial”, o caracteristică care simulează sunetul surround.

În cazul în care nu sunteți la curent cu termenul, sunetul spațial este o caracteristică pe care Apple o numește „experiență teatrală” pentru sunet atunci când vizionați un film sau jucați jocuri video. Funcția utilizează în esență senzorii de pe iPhone și AirPods Pro pentru a oferi un sunet captivant. Când vă mișcați capul într-o direcție sau alta, sunetul se schimbă pentru a reflecta acea mișcare. Audio spațial este în esență un mod de a crea sunetul la 360 de grade.

Noul iPad, Apple Watch Series 6, specificațiile Apple Watch SE s-au scurs înainte de lansare

Tipster Evan Blass a distribuit informaţii despre viitoarele produse iPad și Apple Watch. IPad Air de generația a 4-a, cunoscut și ca iPad Air 4, a fost conceput pentru a fi alimentat de noul procesor A14 și poate trece la portul USB Type-C. Poate avea un design similar cu gama iPad Pro, iar noul model poate renunța și la Touch ID. De asemenea, se zvonește că Apple va lansa iPad-ul de generația a 8-a care ar putea fi alimentat de vechiul procesor A12X și să ofere totuși suport portului Lightning.

Apple Watch Series 6 va fi succesorul Apple Watch Series 5 care a fost lansat anul trecut, în timp ce Apple Watch SE va fi o ofertă accesibilă – o premieră din gama portabilă Apple, care vizează un segment diferit de ceasuri inteligente. Apple Watch Series 6 este prevăzut cu procesor S4, care este puțin greu de înțeles, deoarece Apple Watch Series 5 a venit cu procesorul S5.

Apple Watch Series 6 vă poate măsura nivelul de oxigen din sânge

Apple Watch Series 6 este în sfârșit oficial. Noua serie Apple Watch 6 este capabilă să vă măsoare nivelul de oxigen din sânge chiar de la încheietura mâinii, în orice moment și oriunde. Pentru prima dată, Apple aduce ceasul în varianta PRODUCT RED împreună cu alte câteva opțiuni de culoare.

Caracteristici Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 vine cu un ecran întotdeauna îmbunătățit, mult mai bun decât generația anterioară. Ceasul vine cu diverse fețe de ceas, inclusiv GMT, numărătoare inversă, față memoji, printre multe altele. Apple a introdus Family Set, acest lucru vă va ajuta să configurați Apple Watch pentru copilul dvs. utilizând iPhone-ul. Noul Apple Watch vine cu 10 moduri sport.

Anunțat Apple Watch SE

Apple Watch SE vine cu toate funcțiile pentru a rămâne conectat, în formă și sănătos. Folosește chipset-ul Apple Watch Series 5 și vine cu toate noile caracteristici, inclusiv configurarea familiei. Watch Series SE rulează pe software-ul WatchOS similar cu noul Watch Series 6.

Preț Apple Watch SE, Watch Series 6

Apple Watch SE a fost lansat la 279 de dolari. Noul Apple Watch Series 6 are un preț de 399 $, în timp ce Watch Series 3 va continua să aibă un preț de 199 $. Deocamdată, nu există detalii despre momentul în care aceste noi ceasuri Apple vor ajunge în România şi la ce preţuri. 

Apple Fitness + 

Apple Fitness + este un nou serviciu pentru Apple Watch, care va încerca să vă inspire să rămâneți mai activ și să participați la sesiuni de antrenament. Fitness + include multe moduri de antrenament precum yoga și multe altele și, de asemenea, vă oferă piese noi care vă vor motiva să vă antrenați mai bine. De asemenea, veți putea să vă salvați melodia Apple Music pe Fitness +. Preţul unui Apple Fitness +înceepe de la 9,99 USD pe lună și 79,99 USD pe an. Noii cumpărători Apple Watch vor primi abonament gratuit de 3 luni la Apple Fitness +.

Anunțat serviciul Apple One

Apple One păstrează toate serviciile Apple sub un singur plan. Serviciul este disponibil în trei planuri de abonament: Individual la 14,95 USD / lună, Familia la 19,95 USD / lună și Premier la 29,95 USD / lună.

iPad a 8-a generație a fost lansat la 329 de dolari

Alături de Watch Series 6 și Watch SE, Apple a anunțat cea de-a opta generație a iPad-ului său de bază – o actualizare a tabletei sale entry-level de 10,2 inci, care îmbunătățește procesorul la un chipset A12 mai rapid. iPad a 8-a generație promite să fie de până la 3 ori mai rapidă decât tableta Android cel mai bine vândută. Noul iPad din generația a 8-a are un preț de 329 USD, pentru clienții din domeniul educației va fi disponibil la 299 USD. Puteți comanda noul iPad astăzi și va fi disponibil începând de vineri.

Apple anunță noul iPad Air la 599 de dolari

Asemănător cu iPad Pro, noul iPad Air este alimentat de un nou chipset A14 Bionic, despre care Apple susține că va crește performanța cu 40% și cu 30% performanța grafică. Noul iPad Air vine cu TouchID integrat în interiorul butonului de alimentare și include un afișaj Retina lichid mai mare în comparație cu iPad-ul generației anterioare. Apple face noul iPad Air disponibil în cinci culori vibrante. Noul anunțat Apple iPad Air include și suport pentru USB-C, cameră unică de 12MP, senzor frontal de 7MP, tastatură magică.