Lansare cu fast la Craiova. Radu Mazăre a încins atmosfera pe ritmurile lui Goran Bregovici VIDEO

Mazăre a spus că Olguţa va face case, ial el se va ocupa de fete. Senatorul Lia Olguţa Vasilescu şi-a lansat candidatura pentru funcţia de primar al oraşului în cadrul unui concert al artistului Goran Bregovici. Atracţia serii, însă, a fost primarul Constanţei, Radu Mazăre care a făcut furori printre doamnele şi domnişoarele din public.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 05:59
Lansare cu fast la Craiova. Radu Mazăre a încins atmosfera pe ritmurile lui Goran Bregovici VIDEO

Pestre 3.000 de persoane au participat la lansarea Olguţei Vasilescu în cursa pentru primăria Craiovei. Trupa Hi-Q a deschis concertul, pregătind publicul pentru discursul electoral. Iar între timp, sosirea invitatului de onoare, Radu Mazăre a făcut furori, relatează România TV.

„Mamă ce marfă aveţi aicea. Şi mi-a spus Olguţa vezi că o să ia fete toate în standard. Mă da de unde ştii tu standardul? Zice, o sa vezi. Si o avut dreptate. Când intrăm acuma ţipau că vino să ne faci discoteci ca la Constanţa”, a spus Mazăre.

Încălzit de atmosfera de pe scenă, Mazăre a dezbrăcat-o la propriu pe proaspăta candidată la primăria Craiova. Însă pentru a se vedea mai bine inscripţia de pe tricoul candidatei.

Mazăre a spus că Olguţa va face case, ial el se va ocupa de fete.

După discursuri, artistul Goran Bregovici a continuat seara cu o prestaţie care a menţinut atmosfera de sărbătoare pe stadion.