Lapte de soia şi şampanie fină, printre cerinţele lui Seal pentru concertul de la Bucureşti

Cântăreţul Seal, care va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 27 noiembrie, a cerut organizatorilor show-ului românesc să-i pună la dispoziţie alimente bogate în fibre şi antioxidanţi, precum fructe şi legume, lapte de soia, sucuri naturale şi şampanie fină.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 16:15
Lapte de soia şi şampanie fină, printre cerinţele lui Seal pentru concertul de la Bucureşti

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul său mondial „Soul 2”. Artistul britanic a pregătit un spectacol de o calitate muzicală impecabilă, iar organizatorii evenimentului se asigură că Seal şi echipa de artişti interpreţi care îl însoţesc pe scenă se vor bucura de cele mai bune condiţii în capitala României, se spune într-un comunicat.

Astfel, Seal şi echipa sa vor ocupa un apartament şi 23 de camere într-un hotel bucureştean de cinci stele. În ceea ce priveşte meniul din ziua spectacolului, preferinţele culinare ale lui Seal se află în primul rând sub semnul alimentaţiei sănătoase. Astfel, artistul apreciază în mod deosebit alimentele bogate în fibre şi antioxidanţi şi a cerut ca meniul său să conţină din belşug legume şi fructe, în special ananas. În ceea ce priveşte băuturile, Seal preferă ceaiurile, laptele de soia, sucurile naturale şi apa plată, însă a solicitat şi câteva sticle din cea mai fină şampanie.

La rândul lor, muzicienii care îl acompaniază nu au preferinţe culinare ieşite din comun. La masa de dimineaţă instrumentiştii preferă un meniu clasic, cu ouă, şuncă, cereale, gem, pâine şi o varietate mare de fructe. La prânz artiştii vor supe, mai multe feluri de carne şi garnituri, specialităţi italiene, dar şi variante de meniuri vegetariene. Dintre băuturi nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plată şi minerală, sucurile naturale, berea belgiană şi câteva sticle de vin din soiurile Merlot şi Cabernet Sauvignon.

În ceea ce priveşte spaţiul din spatele scenei, Seal şi echipa sa vor avea la dispoziţie patru încăperi. Dintre acestea, una este dedicată exclusiv artistului.

Câştigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită timbrului său vocal inconfundabil şi iubit pe întreg mapamondul pentru piese precum „Killer”, „Crazy” şi „Kiss from a Rose”. Cariera artistului britanic numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare.

Cel mai recent material de studio, „Soul 2”, este unul care conţine reinterpretări ale unor piese de rezonanţă internaţională. „Am ales piese care erau în vogă când eu eram mic şi le-am abordat dintr-o perspectivă sonoră cu totul nouă”, spune Seal despre melodiile ce compun albumul. Astfel, melodii precum „Wishing on a Star”, „Lean on Me” şi „Love Don’t Live Here Anymore” vor putea fi ascultate în interpretarea lui Seal, alături de cele mai mari hituri din repertoriul artistului.

Concertul lui Seal de la Bucureşti este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Biletele pentru concertul lui Seal se găsesc la vânzare în reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe eventim.ro. Biletele au preţuri între 95,85 lei şi 426 de lei (VIP Exclusive).