Laptop sau tabletă pentru fiecare elev şi profesor. Gadgeturile sunt asigurate de Ministerul Educaţiei. Iohannis a PROMULGAT legea

Publicat: Vineri, 03 Iulie 2020 13:35 // Actualizat: Vineri, 03 Iulie 2020 13:35 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea prin care Ministerul Educaţiei va asigura fiecărui elev sau cadru didactic un laptop sau o tabletă, conectate la Internet. Dispozitivele vor fi acordate la cerere.

Actul normativ vizează completarea Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011.

"Ministerul Educaţiei şi Cercetării asigură elevilor şi profesorilor infrastructura necesară constând în dispozitive şi acces la internet pentru accesarea Bibliotecii Şcolare Virtuale, Platformei şcolare de e-learning şi a altor platforme educaţionale agreate", prevede legea, conform Agerpres.

De asemenea, legea prevede că Ministerul Educaţiei asigură la cerere fiecărui cadru didactic şi fiecărui cadru didactic şi fiecărui elev un laptop sau o tabletă, conectat la internet pentru a putea participa la cursurile organizate prin şcoala online (e-learning).

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevi şi profesori: Educaţia cu ajutorul mijloacelor online va fi o condiţie esenţială în viitor

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Klaus Iohannis laptop lege preşedinte tableta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H