(P) Laptopuri cu până la 25% reducere în oferta evoMAG

evoMAG, unul dintre principalii jucători de pe piaţa comerţului online din România, a lansat o promoţie la produsele Dell prin care primeşti discounturi considerabile la unele produse.

RomaniaTV.net
16 mai 2013, 04:36
(P) Laptopuri cu până la 25% reducere în oferta evoMAG

Pe lângă discounturi, aşa cum ne-a obişnuit de câţiva ani, evoMAG oferă tuturor clienţilor care achiziţionează un produs Dell aflat în promoţie, o geantă şi un mouse cadou, în limita stocului disponibil.

Astfel din magazinul online puteţi achiziţiona laptopul Dell Inspiron cu un procesor Intel Core i3 memorie RAM de  4GB şi un HDD de  500GB la numai 1.999 de lei. 

În promoţie se află şi laptopuri cu configuraţii puternice, ale căror preţuri sunt reduse cu 25%  cum este  Dell Latitude E6320  cu un Intel Core i5-2520M, procesor ce răspunde cerinţelor şi clienţilor mai exigenţi, memorie RAM de  4GB, un HDD 750GB, iar modelul vine cu Windows 7 Pro preinstalat. 

Laptopurile din promoţie sunt cu configuraţii variate răspunzând tuturor nevoilor clienţilor magazinului luând în considerare raportul calitate preţ al device-urilor.

Pe lângă acestea, aveți posibilitatea de a vă bucura de produsele dorite, beneficiind de plata în rate, fără dobândă, pentru plata integrala a ratei lunare, prin Card Avantaj.

evoMAG se află de opt ani pe piaţa din România, fiind unul dintre magazinele cu cel mai mare ritm de creştere al business-ului.