Lara Şaban, soţia politicianului turc, înmormântată în Cimitirul Musulman

Tânăra de 27 de ani care a fost ucisă pe 3 mai a fost înmormântată miercuri în cimitirul Musulman din Constanţa. Cei apropiaţi Larei s-au adunat la cimitir pentru a o conduce pe ultimul drum.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 09:15

Constănţeanca Lara Şaban a fost ucisă în data de 3 mai, iar suspecţi pentru această faptă sunt fratele ei şi un complice al acestuia, mobilul crimei fiind suma de 80.000 de euro. Fratele acesteia, Gilberto Șaban, și prietenul lui, George Davidescu, sunt acuzați de omor deosebit de grav. Cei doi tineri s-au contrazis în declarațiile date în fața procurorilor.

Procurorul a precizat că fratele tinerei a încercat încă de la început să-i ducă pe anchetatori pe piste false, sugerând că fata ar fi fost răpită pentru o recompensă.

Lara Şaban locuia în Turcia de aproximativ şapte ani, având o relaţie de concubinaj cu un important om politic local.

Femeia a călătorit din Turcia în România având asupra sa peste 125.000 de dolari în numerar, bani pe care intenţiona să îi folosească pentru a cumpăra un apartament mamei sale.

În urma audierilor şi a investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că Lara Şaban obişnuia să aibă în permanenţă asupra ei o sumă considerabilă de bani, aproximativ 2.000-3.000 de euro, dar şi să cheltuiască sume chiar mai mari cu ocazia ieşirilor în cluburi.

Potrivit anchetatorilor, Lara Şaban avea o situaţie financiară deosebită, venind de la Istanbul la Constanţa cu un avion particular, închiriat pentru ea, fiica ei şi bonă, iar pentru deplasările sale în oraş femeia avea la dispoziţie un autoturism Porsche Panamera în valoare de 350.000 de euro.