Larisa Drăgulescu a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în ultimele luni de sarcină: „Nu mă simt în stare”

Mai sunt doar câteva luni până când Larisa Drăgulescu va aduce pe lume cel de-al treilea copilaș. Aceasta se confruntă cu o serie de probleme, care îi îngreunează viața. Din fericire, partenerul acesteia îi este aproape la orice pas.

14 mai 2023, 15:45
Larisa Drăgulescu a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în ultimele luni de sarcină: „Nu mă simt în stare”
Larisa Drăgulescu

Larisa Dăgulescu, în vârstă de 38 de ani, traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, deoarce urmează să dea naștere unui suflețel. Nu este prima oară când naște, aceasta a mai trecut prin această experiență de încă două ori. Acum, totuși, sarcina ei se apropie de termen, iar Larisa trebuie să fie foarte atentă. Aceasta a mărsturisit pentru jurnaliștii Click! că nu mai are voie să depună deloc efort fizic, însă, din fericire bărbatul cu care se iubește în secret îi este alături la fiecare pas, așa că se descurcă de minune.

Citește și: Cine a despărţit-o, de fapt, pe Larisa Drăgulescu de soţul ei. „Mai bine că n-am cunoscut-o!”

Larisa Drăgulescu nu a vrut să dezvăluie cine este bărbatul misterios, cu toate că se iubește cu el de mai bine de jumătate de an. Relația celor a evoluat extrem de repede, dacă ne gândim că, în doar patru luni, va veni pe lume băiețelul lor. Toată această perioadă este presărată cu mici probleme, tipice pentru femeile însărcinate.

Ce probleme are în sarcină Larisa Drăgulescu

„Am burtica mare, da, este adevărat, dar nu am gemeni. Sunt bine acum, îmi este bine, mă simt chiar mai bine ca la început doar că, în perioada aceasta, nu prea pot să fac efort fizic. Nu am deloc grețuri, în privința asta sunt chiar ok. Încă nu ne-am hotărât nici la numele pe care bebelușul o să îl poarte, oricum mai este timp. În perioada asta nu am voie să fac niciun fel de efort fizic, plus că nici nu mă simt în stare.

Am burtica mare și simt dureri imediat dacă fac ceva efort. Iubitul meu este alături de mine mereu, mă ajută în tot ceea ce am eu nevoie. Plus că am multe persoane bune, în jurul meu, care mă ajută la treburile ce apar de zi cu zi și nu le pot rezolva. Acum sunt însărcinată în 21 de săptămâni, iar săptămâna viitoare intru în 22 de săptămâni”, a spus Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că și-a dorit enorm de mult acest copil, motiv pentru care a apelat constant la rugăciune.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil. Ne-am rugat amândoi pentru el! Înainte să rămân însărcinată, am fost și mi-am făcut și analizele să văd dacă totul este bine, este în parametri normali. Atât eu, cât și iubitul meu, am făcut totul ca la carte încă de când ne-am propus să facem un copil”, a conchis pentru Click!, Larisa Drăgulescu.

Citește și: Mariana Moculescu s-a apucat de OnlyFans: „Sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”