Mariana Moculescu s-a apucat de OnlyFans: „Sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”

Mariana Moculescu a anunțat că și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans și că are planuri mari cu aplicația.

24 nov. 2022, 10:59

Mariana Moculescu se alătură persoanelor publice care fac OnlyFans. Printre acestea se regăsesc Larisa Drăgulescu, Mihai Trăistariu, Laurette și Charlotte, fata lui Ilie Năstase. Ajunsă la 54 de ani, vedeta conosideră că este modalitatea perfectă de a câștiga bani, motivată de o femeie de 72 de ani din SUA, care s-a înscris și ea pe platforma pentru adulți.

Citește și: Mariana Moculescu, la un pas să rămână pe drumuri. Vedeta este disperată: „Pentru mine este ceva diabolic”

„Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Fosta soție a lui Horia Moculescu are în plan să o întreacă pe Larisa Drăgulescu și și-a propus să facă peste trei milioane de dolari. În prima săptămână, contul acesteia va fi gratuit, iar apoi abonații vor trebui să plătească 2o de dolari pe lună, pentru a o vedea pe Mariana Moculescu.

Citește și: Mariana Moculescu își caută perechea! „Pun pe internet poze în care sunt foarte sexy!”