Larisa Drăgulescu a dezvăluit cum a reuşit să strângă o avere impresionantă: „Activez pe o platformă cu conţinut pentru adulţi. Trimit filmuleţe interzise minorilor”

Larisa Drăgulescu a dezvăluit cum a reuşit să ajungă la o avere impresionantă în doar câţiva ani de zile. Fosta soţie a campionului Marian Drăgulescu s-a îmbogăţit făcând conţinut pentru adulţi.

17 nov. 2021, 09:46
Larisa Drăgulescu a dezvăluit cum a reuşit să strângă o avere impresionantă: „Activez pe o platformă cu conţinut pentru adulţi. Trimit filmuleţe interzise minorilor”

Larisa Drăgulescu, invitată într-o emisiune tv, nu s-a sfiit să spună în ce constă activitatea ei zilnică. „Eu nu fac videochat şi nici nu am făcut. Activez pe o platformă cu conţinut pentru adulţi, dar nu e videochat. Nu intru în live cu ei, pur şi simplu le fac filmuleţe interzise minorilor şi poze. Nu de mult timp fac asta, din ianuarie”.

Întrebată ce a determinat-o să facă acest lucru, Larisa Drăgulescu a declarat: „Eu am lucrat înainte în Germania. Am lucrat acolo în cluburi de noapte, apoi a venit pandemia şi m-am retras şi am decis să activez în online. Eu am câştigat o avere impresionantă, însă nu doar din aceste platforme, din tot ce am făcut în ultimii şase ani. Soţul meu nu e gelos, m-a cunoscut în club, ştie unde m-a găsit, ştie cum sunt. Noi ne înţelegem bine, nu are importanţă”.

Şi cei doi copii pe care îi are cu Marian Drăgulescu, amândoi în clasa a X-a, o susţin în activitatea ei şi o înţeleg pe deplin. „Fiecare face ce doreşte cu corpul lui. Mie asta îmi place să fac, mă simt bine, sunt fericită aşa, câştig bine. Copiii mei mă susţin, nu au nicio problemă. Sunt mari, sunt în clasa a zecea, văd şi ei ce se întâmplă în online. Nu mi-a fost greu să vorbesc cu ei despre asta. Noi vorbim absolut orice, i-am educat în felul meu, sunt foarte bine crescuţi, învaţă foarte bine, au bursă de merit. Sunt la liceu sportiv, după liceu vor să se orienteze spre sport şi muzică”.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu dezvăluie ce ocupaţie are: „Câştig bani frumoşi din ceva care îmi place. Nu e ca şi cum am fost călugăriţă”

Larisa Drăgulescu se pregăteşte să petreacă de ziua ei de naştere alături de fostul soţ, Marian Drăgulescu, şi actuala lui parteneră, dar şi alături de copiii lor. „O să facem un party, dar mai mult în familie. Şi alături de fostul meu soţ şi actuala lui parteneră, cu finii pe care i-am cununat împreună. Fără soţul meu pentru că e plecat în Germania. Mă aşteaptă să facem acolo sărbătorile împreună cu copiii.

Noi am mai petrecut zile de naştere împreună în anii aceştia. Şi sărbători împreună. Avem copii mari, ne pregătim de majorat. Am fost împreună aproape şapte ani, apoi fiecare a mers pe drumul lui. M-am recăsătorit între timp, sunt cu cineva de patru ani de zile, anul acesta am făcut cununia”, a mai spus Larisa Drăgulescu.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu! Ce s-a întâmplat între cele două rivale