Larisa Drăgulescu a lăsat pe Facebook un mesaj suicidal

Larisa Drăgulescu pare să nu mai scape de necazuri. Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu revine cu o nouă mărturisire tulburătoare, într-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook.

RomaniaTV.net
06 nov. 2012, 07:36
Larisa Drăgulescu a lăsat pe Facebook un mesaj suicidal

Larisa Drăgulescu pare să treacă printr-o perioadă mai întunecată a existenţei sale pentru că a mărturisit că se simte „o pacoste” pentru cei din jur şi se gândeşte să-şi ia viaţa.

„Ati fost vreodata in pielea unui sinucigas ? Vi s-a intamplat sa va simtiti PACOSTE in viata celor de langa tine? Sa aveti zi de zi, zi de zi, iar si iar, un milion de motive sa nu vedeti efectiv continuarea zilei de maine, sa simti ca nu mai poti rezista intr-o lume in care tu ii vezi nebuni, dar poate asa trebuie sa fii, sa fii si tu nebun pentru a putea rezista cu nebunii sau sa iti doresti sa te droghezi, sa te sedezi pentru a nu fii (a nu fi – n.r.) atins sufleteste de nimic, sa ii consideri cei mai curajosi oameni pe cei ce aleg, liniste, un act de curaj, de care tu nu dai dovada dar ti-ai dorii ( ti-ai dori – n.r.)! Si da eu nu sunt singura, suntem 3 si asa vom ramane, la pachet, oriunde!”, a scris Larisa Dragulescu pe Facebook.