Larisa Drăgulescu a strâns 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţi. „Îmi vand trupul. Am investit din bani”

Larisa Dragulescu a devenit milionară în euro după ce s-a despărţit de fostul gimnast Marian Drăgulescu. A plecat în străinătate, unde a lucrat într-un club de noapte, iar apoi a devenit vedetă pe site-urile interzise minorilor!

24 ian. 2022, 09:34
Larisa Drăgulescu a strâns 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţi. „Îmi vand trupul. Am investit din bani”
Larisa Drăgulescu a strâns 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţi

Larisa Drăgulescu a strâns 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţim mai precis din videochat. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a apucat de videochat și duce o viață de lux!

Larisa Drăgulescu a strâns 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţi

Larisa si Marian Dragulescu si Larisa au fost casatoriti pana in 2008 si au impreuna doi copii. „Cand am divortat de Marian, am renuntat la toate bunurile. Am facut doua milioane de euro. Nu am banii cash, sunt investiti, am cumparat imobile. Ambitia m-a facut sa fac bani. Am suferit mult cand am divortat si ca m-am intors acasa la parintii mei cu doi copii. Atunci am fost disperata, distrusa si mi-am dorit mult casa mea. Doar asa am reusit, altfel nu puteam”, a declarat Larisa Dragulescu pentru Antena Stars.

Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu! Ce s-a întâmplat între cele două rivale

„Activez pe o platforma pentru adulti, dar nu intru in live cu ei. Eu le fac filmulete interzise minorilor si cam atat. Fac si poze. O fac din ianuarie 2021. Inainte lucram in cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia si am decis sa ma retrag. Asa mi-a venit ideea sa lucrez pe aceste platforme online. Imi vand corpul, dar nu ma intereseaza, fiecare face ce isi doreste. Sunt fericita, castig bine. Pentru mine nu este nimic rau, nu inteleg de ce unii se agita atat”, spunea acum ceva vreme Larisa Dragulescu.