Larisa Drăgulescu, o nouă intervenţie estetică: „Vreau să mi le pun și mai mari”

Larisa Drăgulescu intenţionează să îşi facă o nouă intervenţie estetică. După ce a strâns o mică avere lucrând în cluburi din Dubai și pe site-uri pentru adulți, vedeta crede că este cazul să facă o "revizie" sânilor, deoarece are implanturi mamare de zece ani.

15 dec. 2021, 17:25
Larisa Drăgulescu, o nouă intervenţie estetică: „Vreau să mi le pun și mai mari”

Larisa Drăgulescu, o nouă intervenţie estetică, cu care soţul ei nu prea este de acord, deoarece el îşi doreşte foarte tare un copil, iar această operaţie ar împiedica pentru moment acest lucru.

Citeşte şi: Panică pentru Larisa Drăgulescu. Imagini teribile cu apartamentul distrus: „Cade tot tavanul, bucata cu bucata”

Larisa Drăgulescu, o nouă intervenţie estetică

În momentul de față Larisa Drăgulescu are implanturi mamare de 350 de grame fiecare, pe care dorește să le mărească. Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu a mai declarat că nu necesită o ridicare sau alte intervenții și nu are probleme cu pielea.

,,Vreau să mi le schimb. Nu este doar un moft, cred că este cazul, pentru că le am deja de zece ani și este ca o revizie. Nu am mers la control, nu mă deranjează nimic, le simt foarte ok, dar consider că e necesar. Nu vreau să devină o problemă.

Pentru că m-am hotărât să le schimb, vreau să mi le pun și mai mari. Nu cred că necesită ridicare sau alte intervenții, nu am probleme cu pielea, cu absolut nimic.

Soțul meu nu este de acord. Nu este de acord pentru că el își dorește să facem un copil și a zis că dacă fac chestia asta de acum înseamnă că nu o să fac un copil curând. O să se întâmple și asta, dar o să mai așteptăm puțin„, a declara vedeta, potrivit Antena Stars.

Larisa Drăgulescu a dezvăluit cum a reuşit să strângă o avere impresionantă

Larisa Drăgulescu a dezvăluit cum a reuşit să ajungă la o avere impresionantă în doar câţiva ani de zile. Fosta soţie a campionului Marian Drăgulescu s-a îmbogăţit făcând conţinut pentru adulţi.

Eu nu fac videochat şi nici nu am făcut. Activez pe o platformă cu conţinut pentru adulţi, dar nu e videochat. Nu intru în live cu ei, pur şi simplu le fac filmuleţe interzise minorilor şi poze. Nu de mult timp fac asta, din ianuarie”, a declarat vedeta.

Întrebată ce a determinat-o să facă acest lucru, Larisa Drăgulescu a declarat: „Eu am lucrat înainte în Germania. Am lucrat acolo în cluburi de noapte, apoi a venit pandemia şi m-am retras şi am decis să activez în online. Eu am câştigat o avere impresionantă, însă nu doar din aceste platforme, din tot ce am făcut în ultimii şase ani. Soţul meu nu e gelos, m-a cunoscut în club, ştie unde m-a găsit, ştie cum sunt. Noi ne înţelegem bine, nu are importanţă”.