Panică pentru Larisa Drăgulescu. Imagini teribile cu apartamentul distrus: „Cade tot tavanul, bucata cu bucata”

Panică pentru Larisa Drăgulescu. Vedeta trece prin momente grele după ce şi-a văzut casa distrusă complet. Ţevile au cedat şi este apă peste tot, iar tavanul a căzut bucată cu bucată. Imaginile teribile cu apartamentul distrus au fost postate pe reţelele de socializare.

06 sept. 2021, 19:46
Panică pentru Larisa Drăgulescu. Imagini teribile cu apartamentul distrus: „Cade tot tavanul, bucata cu bucata”
Panică pentru Larisa Drăgulescu

Panică pentru Larisa Drăgulescu. Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu este foc şi pară pe dezvoltatorii blocului unde şi-a achiziţionat un apartament. Tavanul a picat la propriu, iar spre fericirea ei, fetiţa nu era casă, deoarece camera ei a fost distrusă.

Vedeta are numai plângeri vizavi de cartierul respectiv şi spune că ţevile şi tavanul nu sunt singurele probleme cu care s-a confruntat acolo, de când şi-a cumpărat locuinţa. Mai precizează şi că muncitorii i-au „furat curent”, prin tavanul scării, potrivit spuselor sale.

Citeşte şi: Marian Drăgulescu, învins de tehnologia toaletelor din Tokyo: „Nimeni nu a avut curajul să apese că nu știi ce te stropește” VIDEO

Panică pentru Larisa Drăgulescu

Militari Residence, ce fel de construcție este asta cu toate țevile blocului, în tavan??? Cum e posibil sa se spargă atât de ușor acolo tot? Au cedat țevile și mi-au distrus tot în casa. Am avut si o sumedenie de acte :(( Apartamentul fetitei mele este distrus. Cine este responsabil pentru asa ceva??

Dacă aveam fetita acolo în casa, ii pica tavanul în cap! Cade absolut tot tavanul, bucata cu bucata. CARTIER DE CACAT SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT! Totul este făcut de mântuială acolo. Blocuri și apartamente de carton!! Numai probleme am întâmpinat cu acest cartier. Mai întâi s-au legat muncitorii din acel complex, la mine la curent.

3 apartamente de pe palier cu mine, mi-au furat curent mai rău ca la tara și asta s-a putut face ușor tot prin tavanul de cacat al scării!! Și acum asta! Au cedat țevile blocului ce aparțin atât de baie cât și de bucătărie! CEL MAI MARE SI CEL MAI PROST CARTIER REZIDENTIAL DIN ROMANIA!„, a scris Larisa Drăgulescu pe pagina sa de Facebook.

Larisa Drăgulescu dezvăluie ce ocupaţie are: „Câştig bani frumoşi din ceva care îmi place”

Pentru a le putea oferi copiilor un trai lipsit de griji pe durata pandemiei, Larisa Drăgulescu a ales să devină unul dintre modelele celui mai vizitat site de filme pentru adulți și, în ciuda criticilor pe care le-a primit din partea mai multor persoane, nu regretă absolut deloc decizia luată.

Larisa Drăgulescu a reușit să treacă peste toate greutățile de după divorţul de fostul gimnast medaliat al Româiei, dar și peste prejudecățile celor din jur. Mai mult, pe lângă job-ul principal, Larisa are și un cont pe OnlyFans, cu care își rotunjește veniturile.

Larisa chiar se felicită pentru curajul și puterea de a da glas unei idei care îi încolțise în minte cu mulți ani în lume și să o transforme într-o sursă extraordinară de venit pentru întreaga familie.

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu spune că ideea de a poza nud a avut-o încă din vremea în care era măritată cu marele gimnast român. Lipsită de inhibiții, blondina se arată în toată splendoarea, iar doritorii scot din buzunar cel puțin 10 euro pe lună pentru a-i admira formele de invidiat. (Vezi AICI imagini incendiare cu Larisa Drăgulescu)