Larisa Iordache a făcut marele anunţ. „Pentru o femeie este un moment cu totul special”

Larisa Iordache s-a retras din activitate la finalul anului 2021 și a devenit antrenoare la CS Dinamo, dar beneficiază și de o rentă viageră generoasă din partea statului român, în valoare de 13.973 de lei lunar.

09 mai 2023, 16:26
Larisa Iordache a făcut marele anunţ. „Pentru o femeie este un moment cu totul special”
Larisa Iordache a făcut marele anunţ. "Pentru o femeie este un moment cu totul special"

Larisa Iordache a făcut marele anunţ. Fosta gimnastă are o relaţie de puţin timp cu Cristian Chiriță. Originar din Republica Moldova, acesta e multiplu campion național la tenis de masă și activează la CSM Constanța.

„Mă bucur că suntem din același mediu, din aceeași nișă, și că ne înțelegem uneori mai mult decât este necesar, pentru că avem momente când nu scoatem niciun cuvânt și pur și simplu ne înțelegem și e interesantă această chimie. Suntem apropiați cu familiile. Suntem foarte bine. Suntem din același film amândoi. A fost natural, a fost el, nu s-a ferit să îmi spună nimic. A început totul ca o prietenie”, a spus Larisa Iordache pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Larisa Iordache, prima apariţie în public alături de fostul iubit al lui Bernadette Szocs. „Este frumos şi inteligent” 

Fosta mare campioană susţine că este gata să se mărite, deşi are doar 26 de ani: „Mă văd într-o rochie de mireasă, normal, dar nu mă grăbesc absolut deloc. M-am îmbrăcat în rochie de mireasă, dar nu mă grăbesc cu absolut nimic.  Nu sunt superstițioasă, nu am niciun fel de superstiție în afară de a intra cu dreptul într-o încăpere nouă, dar consider că atunci când vine vorba să îmbraci o rochie de mireasă, pentru o femeie este un moment cu totul special. Mi se pare un moment unic și fiecare femeie care își dorește, merită asta”.

Citeşte şi: Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară de 14.000 de lei. „Pentru plăcerile sufletului meu!”

Palmaresul fostei gimnaste cuprinde o medalie la JO (bronz cu echipa la Londra 2012), patru medalii la CM (două de argint şi două de bronz) şi 16 medalii la CE (şapte de aur, şapte de argint şi două de bronz).