Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară de 14.000 de lei. „Pentru plăcerile sufletului meu!”

Larisa Iordache, fostă campioană la gimnastică, încasează lunar de la statul român o rentă viageră de 14.000 de lei. Fosta sportivă este angajată a Ministerului de Interne, iar recent a participat la emisiunea America Express de la Antena 1.

28 feb. 2023, 18:55
Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară de 14.000 de lei. „Pentru plăcerile sufletului meu!”
Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară de 14.000 de lei. "Pentru plăcerile sufletului meu!"

Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară de 14.000 de lei. Conform legii, fosta sportivă va încasa această sumă pentru tot restul vieţii. „Renta viageră o cheltuiesc pentru plăcerile sufletului meu: mașina mea, pentru că nu aș fi investit o sumă atât de mare în mașina pe care o am. Am un BMW I8. Îl am de trei ani, din 2019, mi l-am făcut cadou de ziua mea și mai sunt foarte fascinată de haine. Dacă îmi doresc să plec undeva, mă organizez, desigur și așa cheltui eu banii”, a declarat Larisa Iordache pentru Fanatik.

Citeşte şi: Cine o consolează pe Larisa Iordache după despărțire?! Gimnasta s-a dat de gol într-un restaurant din Capitală

Altfel, fosta gimnastă s-a despărțit foarte recent de iubit: „Nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Am stabilit de la început că atunci când viziunile se schimbă, ne spunem asta. Eram împreună de 2 ani. M-am întors din America Express, am petrecut ceva timp împreună și apoi ne-am despărțit. Nu ne-am înșelat sau ceva… Nu mai eram pe aceeași lungime de undă”.

Citeşte şi: Momente de groază pentru Larisa Iordache și Diana Bulimar la America Express! Sportivele gata să cedeze: „Nu mai pot nici de gambe, nici de spate, nici de nimic”

Larisa Iordache, retrasă din activitate anul trecut, este antrenoare la CS Dinamo şi se laudă pe rețelele de socializare cu corpul de invidiat pe care îl are, fiecare postare având mii de like-uri și zeci de comentarii.