Larisa Iordache, anunț îngrijorător înainte de finala de la bârnă. Cum se simte după accidentarea la gleznă

Larisa Iordache, accidentată în calificări, a declarat că își dorește să poată evolua în finala de la bârnă, programată pe 3 august, în ciuda problemelor de la gleznă.

30 iul. 2021, 08:11
Larisa Iordache, anunț îngrijorător înainte de finala de la bârnă. Cum se simte după accidentarea la gleznă

Larisa Iordache, anunț îngrijorător înainte de finala de la bârnă. Larisa Iordache, 25 de ani, duce o luptă contracronometru pentru a se recupera, după ce pe 25 iulie a suferit o entorsă metatarsiană în calificările concursului olimpic. „Mă simt mult mai bine, sper din suflet ca glezna mea să țină în timpul competiției pentru că asta este cel mai important”, a spus Larisa Iordache pentru GSP.

Larisa Iordache, anunț îngrijorător înainte de finala de la bârnă

„Sper ca oamenii să fie alături de mine, indiferent de rezultat, pentru că am sesizat unele diferențe de la cer la pământ în mesajele primite când am anunțat că nu concurez la individual compus și după calificări. Tot ce contează pentru mine este ca eu și antrenorii mei să fim mulțumiți. Pentru că noi intrăm în sala de antrenament și numai noi știm cât muncim”, a mai spus Larisa Iordache.

JO 2020 Veşti bune de la Tokyo. Larisa Iordache va concura în finala de la bârnă

Participantă la a doua ediție a JO, după Londra 2012, Larisa Iordache poartă un dispozitiv medical când nu este pe bârnă. „Gheata mă ajută să merg pentru că e drum lung din cameră la sală și înapoi. Încerc să protejez cât pot și este necesar. Sper cât de curând să scap de ea și să pot să fiu bine în ziua competiției. Să mă lase să mă antrenez pentru că am nevoie pentru a putea fi sigură pe ce fac în finală”, a declarat gimnasta. „Îmi doresc să performez foarte bine și sper să vină și rezultatul, eu voi fi mulțumită de mine, indiferent de situație, am luptat cu mine și lupt în continuare pentru a nu renunța și în data de 3 să fiu optimistă și liniștită, de asta am nevoie”, a mai spus Larisa Iordache.

JO 2020 Larisa Iordache a reluat antrenamentele pentru finala la bârnă. Românca a făcut infiltraţii şi fizioterapie

Concursul de gimnastică a fost marcat de retragerea americancei Simone Biles, din concursul pe echipe și din cel de la individual compus, care a invocat probleme de sănătate mintală. „Nu vreau să-mi dau cu părerea pentru că și eu am avut momente de acest gen, dar trebuie să trecem peste ele cu ajutorul celor din jur. Eu sper să-i fie bine și să dea ce e mai bun în finalele pe aparate pentru că de asta este aici”, a spus Larisa Iordache.