JO 2020 Larisa Iordache a reluat antrenamentele pentru finala la bârnă. Românca a făcut infiltraţii şi fizioterapie

Larisa Iordache a reluat antrenamentele pentru finala la bârnă din 3 august, după accidentarea suferită în calificări, diagnosticul fiind de entorsă la metatarsiene.

27 iul. 2021, 14:12
JO 2020 Larisa Iordache a reluat antrenamentele pentru finala la bârnă. Românca a făcut infiltraţii şi fizioterapie

JO 2020 Larisa Iordache a reluat antrenamentele pentru finala la bârnă. Gimnasta a efectuat o examinare RMN după accidentarea de la aterizarea de pe bârnă din calificările de duminică, iar diagnosticul de entorsă la metatarsiene (piciorul stâng) a inclus şi recomandarea de pauză. Larisa Iordache s-a calificat în finala de la bârnă cu a patra notă, 14,133, duminică, în urma concursului feminin de calificare la gimnastică artistică, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul exerciţiului.

JO 2020 Larisa Iordache a reluat antrenamentele pentru finala la bârnă

Larisa Iordache a făcut infiltraţii şi fizioterapie, iar de marţi a reluat pregătirea pentru finala la bârnă din 3 august, în care s-a calificat cu a patra notă (14.133). @Larisa Iordache şi-a reluat antrenamentele! După infiltraţii şi fizioterapie, supravegheată de antrenorii Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, Larisa se pregăteşte pentru finala la bârnă din 3 august! Eşti puternică, Larisa, suntem alături de tine!”, a transmis şi FR Gimnastică.

JO 2020 Larisa Iordache s-a accidentat şi va concura doar la bârnă

Finalele pe aparate la JO de la Tokyo sunt programate între 1-3 august, cea la bârnă urmând să aibă loc în cea de-a treia zi.


loading...