Larisa Iordache este în culmea fericirii! Fosta gimnastă a făcut anunțul mult așteptat de fani

Larisa Iordache a pășit cu dreptul în 2024. Chiar la începutul acestui an, fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de iubitul său Cristian Chiriță, într-un mod extrem de romantic. Multipla campioană a început deja pregătirile de nuntă și a dezvăluit când va avea loc fericitul eveniment.

23 ian. 2024, 09:10
Larisa Iordache este în culmea fericirii! Fosta gimnastă a făcut anunțul mult așteptat de fani
Larisa Iordache este în culmea fericirii!

Larisa Iordache este în culmea fericirii! Larisa Iordache a afirmat că în acest an va avea loc cununia civilă care va fi una restrânsă și la care vor participa doar persoanele apropiate mirilor.

Citește și Larisa Iordache rupe tăcerea despre căsătoria cu iubitul ei: „Cred că se pregătește și să fie sigur că nu-i spun „nu””

Larisa Iordache este în culmea fericirii!

”Vrem anul acesta să facem cununia civilă și să organizăm ceva restrâns cu cei dragi nouă. Vor participa familiile si cei mai apropiați prieteni. La anul o să adunăm pe toată lumea și o să încercăm să ne bucură m de oamenii dragi nouă. Unii prieteni sunt aici, alții peste hotare, dar este normal ca la aceste evenimente să ne bucurăm toți împreună. Vrem să iasă totul foarte bine, nu suntem perfecționiști. Nu vrem să iasă totul doar așa cum vrem, ne putem adapta. Vrem să fie organizat bine în detaliu astfel încât să ne bucurăm și vrem ca invitații noștri să se bucure alături de noi”, a declarat Larisa Iordache pentru cancan.ro. 

Cât despre venirea pe lume a unui copil, fosta gimnastă a dezvăluit că atât ea, cât și iubitul ei, își doresc o familie, însă lasă totul în seama divinității.

”Nu știm, ce va vrea Dumnezeu. Noi ne dorim să formăm o familie și vorbim despre lucrurile acestea, despre când ne vom crea o familie. Când va fi, va fi, fără să fim temători că trebuie să avem curaj și mai ales că vom fi amândoi, va fi mult mai ușor”, a mai spus fosta gimnastă.

Multipla campioană a mai spus că pe plan profesional, în 2024, își dorește să participe alături de copilașii pe care îi antrenează la cât mai multe competiții și să obțină cât mai medalii.

”Personal vrem o cununie frumoasă și să ne bucurăm alături de familiile noastre. Pe plan professional, îmi doresc să merg la comeptiții cu copiii și să câștigăm medalii și să ne bucurăm de gimnastică pentru că asta contează foarte mult. Pentru Cristian urmează un an tumultuos”, a mai spus Larisa Iordache.

Citește și Ce reguli îi impune Larisa Iordache lui Cristian Chiriță în relație. Gimnasta e cu ochii pe el: „Am trasat bine limitele”