Larisa Iordache rupe tăcerea despre căsătoria cu iubitul ei: „Cred că se pregătește și să fie sigur că nu-i spun „nu””

Larisa Iordache nu are niciun dubiu cu privire la faptul că este total îndrăgostită, însă acest lucru înseamnă automat și căsătorie. Sportiva a mărturisit că nu își dorește să pună presiune pe ea sau pe viitorul ei soț.

26 sept. 2023, 16:54
Larisa Iordache rupe tăcerea despre căsătoria cu iubitul ei: „Cred că se pregătește și să fie sigur că nu-i spun „nu””
Larisa Iordache rupe tăcerea despre căsătoria cu iubitul ei: „Cred că se pregătește și să fie sigur că nu-i spun „nu””

Larisa Iordache este îndrăgostită până peste cap, iar cu privire la acest aspect nu există niciun fel de dubiu. Totuși, cu toate că sentimentele dintre ea și iubitul ei sunt cât se poate de puternice, fosta gimnastă nu își dorește sub nicio formă să pună presiune pe partenerul ei. Aceasta a dat mai multe detalii cu privire la acest subiect pentru cei de la Antena Stars.

Citește și: Cum a murit fetiţa Anamariei Prodan. Mărturisire cutremurătoare a impresarei: „Dumnezeu a ştiut probabil cum le aşează pe toate” VIDEO

Larisa Iordache și Cristian Chiriță pare că au o relație scoasă din basme, iar iubirea lor este incontestabilă. Sportiva a admis faptul că își dorește să îmbrace rochia albă de mireasă și să facă pași spre altar, ea afirmă că nu își dorește să grăbească lucrurile și să nici să pună presiune pe partenerul ei în vreau fel. Mai mult de atât, Larisa Iordache susține că pentru toate există un moment potrivit și că nu vrea să îl forțeze.

„Asta voi vă doriți, eu nu presez pe nimeni. Ceea ce nu a înțeles până acum nimeni, eu nu forțez pe absolut nimeni, îmi doresc, da, că fiecare femeie își dorește acest moment, să fie unic, dar, în același timp, cred că lucrurile astea trebuie să vină la momentul potrivit. Chiar nu știu, îmi doresc să las lucrurile să vină natural. Să facă ce simte el, în stilul lui fiindcă devine ceva unic. Când mi-a făcut o surpriză, mi-a făcut într-un fel în care eu nu am mai întâlnit, așa că sunt sigură că va fi ceva wow. Va fi ceva unic fiindcă are stilul lui, se gândește la fiecare detaliu. Eu nu îmi dau seama de anumite lucruri, dar când va fi, veți afla”, a spus Larisa Iordache la Antena Stars.

Larisa Iordache a vorbit și despre cum îl vede pe iubitul ei și cum se raportează la acesta. Nu este nevoie să menționăm faptul că aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului cu care formează un cuplu.

„Este un bărbat romantic, este un bărbat inteligent, am spus-o de n ori că are toate calitățile pe care eu le doresc și le văd la un bărbat. Am și spus de partea cu vârsta, chiar dacă este cu câțiva ani mai mic decât mine, gândește și are perspective. Îmi place cum se comportă cu o femeie. Îmi mai dă așa tips-uri, cred că se pregătește și să fie sigur că nu-i spun „nu”.

Citește și: Smiley aruncă bomba după ce a rămas fără permis pentru trei luni. „Am fost testat antidrog!”