Larisa Iordache participă la America Express 2023. Câți bani primește fosta gimnastă din renta viageră

Larisa Iordache face echipă cu Diana Bulimar în concursul America Express-Drumul Aurului și vor traversa Mexic, Guatemala și Columbia.

22 ian. 2023, 19:35
Larisa Iordache participă la America Express 2023. Câți bani primește fosta gimnastă din renta viageră

Larisa Iordache de la America Express este medaliată olimpic, mondială și europeană la gimnastică artistică. Aceasta participă alături de fosta ei colegă, Diana Bulimar, în competiția de la Antena 1. Sportivele au avut impresia că va fi ușor, dar au fost surprinse când au văzut cât de grele sunt misiunile. Cu toate astea, surprizele au fost cele care le-au plăcut cel mai mult.

Alături de Larisa Iordache și coechipiera sa, în cursă mai sunt opt echipe. Printre acestea se numără Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda. Mai participă Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu. Ceilalți concurenți sunt Pufeh și Bruja, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Citește și: Cine a câştigat America Express 2023. Cuplul-surpriză care a pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro

Cine este Larisa Iordache

Larisa Iordache a început gimnastica la patru ani jumătate. Prima medalie a obținut-o la opt ani, iar de-a lungul carierei a cucerit mai multe medalii de aur, argint și bronz la cele mai importante competiții din gimnastica artistică.

În palmaresul său se regăsește și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra. A câștigat patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint și două de bronz. Are 16 medalii de la Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint și 2 de bronz.

Și-a încheiat cariera sportivă la 25 de ani, în 2021, după o accidentare serioasă la gleznă din cauza căreia a ratat finala la bârnă la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Tot în 2021, fosta gimnastă și-a pierdut mama.

Câți bani primește sportiva din renta viageră

După ce a renunțat la activitatea competițională, Larisa Iordache  a rămas în lumea sportului, din postura de antrenoare.

Performanțele pe care le-a obținut sunt răsplătite de statul român cu o rentă viageră de 14.000 lei lunar, potrivit fanatik.ro.

Și de la America Express va primi o sumă importantă de bani, onorariile vedetelor pornind de la câteva mii de euro pentru fiecare săptămână în concurs.

Citește și: Larisa Iordache şi Diana Bulimar rup tăcerea despre America Express. „Am avut şi căderi nervoase!”

Larisa, despre operațiile estetice

Fosta gimnastă a trecut prin mâinile medicului estetician și, chiar dacă a fost criticată de multe ori cauza asta, nu îi este teamă să recunoască.

 

„M-au afectat acum ceva vreme, desigur, acum deja nu le mai iau în considerare. Fiecare are dreptul de a alege cum să arate, fiecare aspiră la perfecţiune, pe care ne-o definim diferit, în funcţie de propriile viziuni, dorinţe şi valori personale. Suntem diferiţi şi avem obiective diferite, nu? Altfel, ne-am lupta toţi pentru ceva la nesfârşit şi am sfârşi prin a pierde cu toţii. Nu mai pun la suflet, poate mulţi oameni critică asta pentru că nu au altceva de făcut. Sau, pur şi simplu, găsesc de cuviinţă să-şi verse frustrările şi răutăţile pe reţelele de socializare.

Cred că e, în primul rând, o pierdere foarte mare de timp şi de energie. Eu sunt o persoană asumată, îmi asum postările de pe paginile mele şi orice fac în viaţa mea personală, în viaţa mea de zi cu zi. (…) Am ales să-mi fac aceste îmbunătăţiri, eu aşa le consider, pentru că am crezut că am nevoie de ele. Dacă o să consider că am nevoie şi de altele, le voi face. Pentru că sunt o persoană independentă, din toate punctele de vedere, şi nu mă văd obligată să dau socoteală nimănui”, a povestit aceasta.