Larisa Iordache şi Diana Bulimar rup tăcerea despre America Express. „Am avut şi căderi nervoase!”

Fostele campioane la gimnastică Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express - Drumul Aurului, unde se descurscă excelent până acum. Cele două, foste sportive de performanţă, acuză duritatea probelor!

18 ian. 2023, 19:53
Larisa Iordache şi Diana Bulimar rup tăcerea despre America Express. „Am avut şi căderi nervoase!”
Larisa Iordache şi Diana Bulimar rup tăcerea despre America Express. "Am avut şi căderi nervoase!"

Larisa Iordache şi Diana Bulimar rup tăcerea despre America Express. La ultima întrecere, cele două foste gimnaste au câștigat atât amuleta de 1.000 de euro, cât și cea de-a doua imunitate, care te califică automat în etapa următoare a show-ului de la Antena 1.

Citeşte şi: Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, în pericol la America Express. „Să mă ferească Dumnezeu să mai bag în gură aşa ceva!” FOTO

„În gimnastică, noi eram antrenate pentru fiecare lucru. Știam că trebuie să stăm un minut și jumătate pe bârnă, știam că trebuie să facem elementele pe care le repetam de mii de ori. Aici e total diferit: ești în mijlocul unei țări necunoscute, unde trebuie să te descurci fără transport, cazare și mâncare asigurate”, a declarat Larisa Iordache.

„Am crezut că o să fie mult mai ușor, însă ne-a surprins, pentru că sunt foarte multe misiuni care trebuie rezolvate foarte rapid. Și e destul de greu, pentru că nu știi ce va urma și atunci poți avea momente în care să te pierzi. Cred că am avut așteptări destul de mari de la noi, fără să știm despre ce e vorba, de fapt. Ne-a șocat această experiență. De la autostop la căutarea cazării și lipsa mâncării”, mai adăugat fosdta campioană europeană.

Citeşte şi: America Express – Drumul Aurului 2023 începe la Antena 1 cu o premieră maraton. Imagini inedite cu cele nouă perechi aflate la prima probă din concurs

„Am stat și câte două ore în soare la autostop și da, am avut și căderi nervoase. Dar am avut și zile bune în care a mers totul ca uns și am luat mașină după mașină. Cred că adrenalina de-aici nu are nicio legătură cu cea din gimnastică, pentru că acolo eram antrenate să facem, de exemplu, un program de un minut și jumătate cu lucruri exersate, în schimb aici totul e o necunoscută”, a dezvăluit Diana Bulimar.

Misiunea în America Express trece de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.