Larisa Iordache se retrage! Gimnasta şi-a depus deja actele pentru renta viageră

Larisa Iordache a decis să se retragă din activitate, după ce, la începutul acestei luni, a suferit o nouă intervenție la picior, într-o clinică privată din Viena.

16 dec. 2021, 10:02
Larisa Iordache se retrage! Gimnasta şi-a depus deja actele pentru renta viageră

Larisa Iordache se retrage! Gimnasta a revenit în țară purtând o cizma ortopedica, recomandata de medici după o astfel de intervenție. După această ultimă operație a luat însă și decizia de a se retrage definitiv din gimnastica de mare performanță.

Larisa Iordache se retrage! Gimnasta şi-a depus deja actele pentru renta viagera

Multipla campioană și-a depus deja la Ministerul Sportului actele în vederea obținerii rentei viagere şi a anunțat și conducerea CS Dinamo că nu va mai continua ca sportivă, scrie ProSport. Astfel, de la începutul anului viitor, Larisa Iordache va putea activa ca antrenoare, ea fiind care absolventă a Universităţii Naționale de Educație Fizică și Sport.

Larisa Iordache suferă cumplit după moartea mamei. „Durerea e mare! Nu e ușor să revin acasă” 

Larisa Iordache, născută pe 19 iunie 1996, la București, este câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la Olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cu 7 medalii de aur! În 2020, a câştigat două medalii de aur şi două de argint la Campionatele Europene 2020 de la Mersin, Turcia, când a devenit cea mai medaliată gimnastă din România în istoria acestor competiţii!

Larisa Iordache, dezvăluiri şocante despre prima relație de iubire. Cine a despărțit-o de iubit: „M-a făcut să sufăr!”